BLOGLIST

by - September 29, 2013

duduk dalam komuniti blogger yang bersaing secara sihat sangat seronok !! hee~ kat sini.. kakak listkan blog kengkawan seperjuangan kakak yang selalu kakak singgah lepak bila ada masa.. korang singgah la jugak !! best sebab sarat dengan pelbagai informasi dan pengajaran serta pembelajaran.. semoga bermanfaat !!

SEDANG DISENARAI SEMAK SEMULA !!
TUNGGU EH..


You May Also Like

19 comments

  1. Blog saya tak layak..

    Aduh kasihanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah~ tak start ape pon lagi mr. hanafi.. list pon tak buat lagi ni..

      Delete
  2. Whoaa, semak jangan tak semak..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~ mungkin bunyinya ( sey-mak ) periksa / teliti.. bukan semak.. yang rumput lalang ade bagai tu tau..

      Delete
  3. Kita baru berkenalan so takda dalam list hujkhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. ape plak cakap gitu.. hee~ kite tak sempat cek lagi ni wak.. nanti dah siap, kita boost up ye.. selamat berkenalan..

      Delete
  4. Banyak blog yang bermanfaat.
    Rajin2lah berblogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu.. saya pun kumpul senarai blog yang banyak memberi manafaat.. hee~ in shaa Allah.. akan konsisten untuk blogwalking..

      Delete
  5. Berat tak jadinya blog kalau ada bloglist Atie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la nom.. tak pernah try.. hee~ harap2 tak berat la.. tapi tengok blog kawan2 lain macam okay jek..

      Delete
  6. ada bloglist kita nampak skit siapa yang update utk tiap2 hari kan.
    :)

    ReplyDelete
  7. Hai Atie.
    AS follow sini.
    hihi..nampak nau AS pun tak elgible la nak masuk senarai bloglist atie, sebab baru follow hari ni.

    ReplyDelete
  8. hehehe.. hehehe.. nak nyeeelit sini =P

    ReplyDelete
  9. Alangkah bahagianya saya kalau tersenarai dalam bloglist ni.. aamiin >.<

    ReplyDelete
  10. Laa baru nak berjalan-jalan. Rupanya listnya tak ada lagi. Hihihi...Nanti share ya. :)

    ReplyDelete
  11. saya sampai sekarang tak reti buat bloglist kat sebelah tu

    ReplyDelete
  12. Oo.. belum Ada lagi Cari juga tadi hihii

    ReplyDelete
  13. Wah, senang la nanti GV nak blogwalking ke blog lain juga. hihi. Terbaik kak Atie. Semoga kak Atie murah rezeki. InsyaAllah. Aamin. :D

    ReplyDelete
  14. Pick me.. pick mee hehe

    ReplyDelete