MUDAH HAMIL DENGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

by - March 20, 2014

Sesaat menempuhi alam perkahwinan, mesti terfikir untuk membentuk keluarga.. ada anak-anak yang comel.. membesar dengan sihat depan mata.. gelak ketawa mereka mesti mengubat segala keletihan selepas seharian bekerja..


Dah setahun kahwin tapi belum mengandung ??

Ya.. lebiH signifikan kakak menyatakan BELUM ADA REZEKI.. apa-apa pun, usaha jangan berhenti.. selebihnya tawakkal kepada Tuhan..

Mengapa Set Kesuburan Shaklee ?
 • set ini memperbaiki kebolehan seksual lelaki
 • menyeimbangkan hormon bagi wanita.
 • memberi kesihatan kepada sistem reproduktif. Ini sangat penting untuk pembentukan janin ketika hamil
 • meningkatkan kiraan sperma
 • memanjangkan hayat sperma apabila dilepaskan
 • tingkatkan motiliti sperma dan halang sperma dari bergumpal
 • tambahkan hormon estrogen bagi isteri dan testosterone bagi suami
 • kehidupan di atas katil lebih hangat dan mesra

Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Membantu Hamil ?

Set ini mengandungi multivitamin dan multimineral yang berasaskan bahan semulajadi.. Merut kajian Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh ditingkatkan dengan mengambil multivitamin dan multimineral..

Hal ini juga telah disahkan oleh Pakar Oncology Malaysia, Dr Hamid Arshad melalui Facebook beliau :

"Nasihat untuk mereka yang berusaha mendapatkan zuriat. Selepas buat ujian-ujian kesuburan untuk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk membuang cyst/fibroid atau lain-lain. Tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan dieting, buat exercise 30 minit setiap hari. Makan supplemen-supplemen multivitamin, Vitamin E, Vitamin C, Folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa-gesa nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk lihat keberkesanan"


Haa.. jom kita padankan dengan SHAKLEE plak.. hee~

SET KEHAMILAN SUAMI ISTERI ini bernilai RM 642.91

Vita Lea 
 • Penting bagi membekalkan dan menyeimbangkan keperluan nutrisi dalam badan yang disebabkan oleh gaya hidup yang sibuk, pemakanan yang tak sihat.. 


B Complex
 • Bagi suami, B Complex penting untuk menjana tenaga dan yang paling penting B Complex bersifat anti stress.. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa 'bersama'.. Bagi isteri pula, amat penting mengambil B Complex untuk merancang kehamilan kerana Kandungan asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi ( pembentukan tulang belakang yang tak sempurna )

Vita C
 • Memiliki tinggi kandungan anti oksidan yang mampu untuk hapuskan radikal bebas di dalam badan.. Bertindak menghalang sperma dari bergumpal.. Juga menjadikan salur darah lembut, mengembang dan bantu mengalirkan lebih banyak darah.. Ini bagi lelaki yang mengalami masalah mati pucuk.

Alfalfa
 • Ini paling penting untuk isteri / wanita kerana ia bertindak seperti kacip fatimah.. Juga merawat masalah-masalah 'Miss V' ( organ reproduktif wanita ) seperti keputihan, kegatalan dan sebagainya..

Vita E
 • Bagi meningkatkan kualiti sperma, Vita E sangat membantu bagi menambah kiraan atau bilangan sperma.. Juga tingkat kebolehan reproduktif bagi suami.. Ia juga membantu melahirkan rasa 'bersemangat' untuk bersama pasangan masing-masing..


 GLA Complex
 • Penting untuk isteri bagi menghasilkan 'cecair kesuburan'.. Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari.. Selain itu, GLA berfungsi memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan.. Juga membantu mengecutkan cyst jika ada..

Zinc Complex
 • Ini khas untuk suami untuk mempertingkatkan kualiti sperma dan juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma.. Bertindak meransang perbentukan hormon testosterone juga menambah jumlah bilangan sperma..

LOVE ;

You May Also Like

0 comments