KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

by - April 09, 2014

1.Modal Kecil
 

Modal nak mulakan perniagaan Shaklee nie hanya RM65.00 sahaja. Lagi best untuk seumur hidup. Tak perlu 'renew' keahlian. Atau jika mahukan keahlian PERCUMA hanya beli barang RM680=200UV. Lagi best bila boleh dapat komisen pada bulan berikutnya. Silap-silap boleh makan 'vitamin' free setiap bulan.

2.Tak Perlu 'LOAN' Untuk Mulakan Perniaagaan
 

Shaklee memang MLM, tapi bukan MLM yang perlukan modal beribu untuk start berniaga. Tiada konsep head-hunting dalam Group Rahsia kami. Konsep yang kami guna 'siapa rajin, dialah yang berjaya'. Modal yang diperlukan hanya RM65. Dan selebihnya komitmen dan semangat kalian untuk berjaya. Jalan sudah diteroka oleh Master-Master yang dan berjaya. Hanya ikut langkah 1,2,3 pasti Jutawan Muslimah dalam tangan.

3.Tak Payah Tayang atau Jual Muka
 

90% hasil jualan Group Rahsia kami adalah dari sumber online. Gunakan medium blog dan Facebook untuk memasarkan produk-produk Shaklee. Tak perlu petah bercakap. Tahukah kalian? Yang kebanyakan dari SID (Shaklee Independent Distributor) yang berjaya adalah pemalu dan tak petah bercakap. Bukan juga ada latar belakang berniaga atau belajar 'Business Administration'. Paling penting 'determine' untuk berjaya.

4.Tak Perlu Stok Bertimbun
 

Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee. Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah. Bila customer nak, SID hanya akan emel atau call HQ/Branches Shaklee. Barang yang customer pesan akan dihantar direct dari HQ/Branches Shaklee. Jimat tenaga nak bungkus dan poskan barang. Dan tak perlu risau, risiko stok lapuk sebab tak laku. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee, Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee.

5.MLM Shaklee Bukan Piramid
 

Tiada konsep tertindas. Hanya orang atas sahaja yang kaya. Dan orang bawah tak mendapat untung. Sesiapa sahaja ada peluang jadi Jutawan dengan RM65. Pernah menjadi sejarah dalam Group kami. Bila Nenek, Mak & Cucu menjadi Master secara serentak. Tiada apa yang mustahil. Tulislah seberapa banyak RM yang korang nak dengan Shaklee. And we work for it !
***** 
untuk maklumat lanjut, sila hubungi ::
atie hilmi
instagram : by_atiehilmi
whatsapp | wechat : 017 353 3821
facebook : www.facebook.com/atiehilmi2u
COD : sekitar Kota Damansara, Damansara Damai, Damansara Perdana, Mutiara Damansara, Bandar Utama
Penghantaran secara POS ke seluruh Semenanjung dan Sabah, Sarawak

You May Also Like

0 comments