DISCLAIMER / PENAFIAN

by - September 29, 2014

Segala informasi yang saya nyatakan dalam blog / laman web ini bukanlah bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan atau rawatan yang disyorkan oleh pakar bidang perubatan..

sebaliknya, saya cuma berkongsi sedikit pengetahuan, pengalaman, ilmu, pendapat terhadap produk yang saya gunakan iaitu Shaklee..

Produk yang disebutkan dalam blog / laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh dan mencegah sebarang penyakit..

Maklumat dalam blog / laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskripsi.. Sesiapa yang percaya bahawa mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor untuk rawatan susulan..

Komen pada setiap review yang saya telah lakukan adalah pendapat saya sendiri tanpa berpihak pada mana mana pihak lain.. Tiada urusan rasuah ( kemahen !!!! ) dan ampu mengampu untuk memuji dan menaikkan nam sesuaru produk dan perkhidmatan..

DAN..

Semua kandungan dalam blog / laman web ini adalah hak milik penuh www.atiehilmi.com.. Sebarang cetakan semula, screenshot dan sebagainya haruslah dengan keizinan saya..

Terima kasih..You May Also Like

1 comments

  1. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    ReplyDelete