SET BAJET SHAKLEE

by - October 17, 2014RM 255.73


- GLA Complex - membantu menghasilkan kulit lebih sekata, lebih lembab dan mengurangkan jeragat dan jerawat sekaligus membuat kulit wajah lebih ‘glowing’ - ESP - pula bertindak membina sel yang sihat @ repair sel-sel badan yang rosak. Jika sel mendapat makanan yang cukup, kulit akan terhasil cantik dan sihat.RM 132.51

- GLA Complex - membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antara kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub fallopio lebih lama.

- Zinc Complex - pula membantu mempertingkatkan kualiti sperma. Juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma. 
RM 151.06- Vitalea - sebagai multivitamin lengkap, memberi tenaga- B-complex - mengurangkan stress, sumber asid folik untuk ibu mengandung.RM 267.74- Mealshakes - meningkatkan selera terutama picky eaters, mengelak demam dan selsema


- Omega Guard - meningkatkan kecerdasan otak
RM 255.99- Vita C - sebagai antioksida,mencerahakan kulit,bersifat’ Sustained Release’ manfaat Vitamin C akan dapat berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam.


- Vitamin E - membaiki peredaran darah dalam badan, menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat.
RM 196.10- Advanced Joint Health Tablet - mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.- Ostematrix - Menguatkan tulang dan gigi,membantu mengatasi masalah sakit pinggang, sakit lutut, sengal-sengal badan dan sakit otot. Membantu melawas dan mencegah masalah sembelit.


RM 215.98- Alfalfa - sebagai Milk booster, BONUS alfalfa ada fungsi untuk detox dan Alfalfa nih sebagaimaajun moden. Boleh 'ketatkan' bahagian intim


- ESP - sumber protein sebagai milk booster, bantu pekatkan susu,BONUS menganjal, cerah, gebu dan muluskan kulit, menghilangkan parut.


RM 112.63- Lecithin - bertindak sbg pelarut kolestrol, pecahkan lemak.- Alfalfa - berfungsi untuk detoks,buang angin dalam badan, cuci usus bagi buang toksik.

LOVE ;

You May Also Like

0 comments