PEMBEKAL TENAGA EKSTRA DIBULAN PUASA

by - June 18, 2015

hai !! dah puasakan ? kejap jek kalau nak diikutkan.. macam baru sebulan dua Ramadhan 1435H.. nih da naik satu angka lagik.. laju btol putaran masa sekarang ni..


cane korang ? kental lagik tak ? ke perut dah keriuk keriak berdangdut bagai ? hee~ tu la.. sahur tadi mesti ade yang 'tak cukup' tu..

kakak nak kenalkan SET 3 MIGHTY GEMS nih.. untuk ape ? [ banyak soklan kan ? hahaha~ ] bukan untuk Muslim sahaja, Non-Muslim pun boleh gak..


apa kebaikannya ? 
- mengekalkan tenaga sepanjang hari, in shaa Allah..
- membantu meningkatkan tahap kepekaan dan tumpuan..
- memelihara kesihatan secara menyeluruh..

set ni boleh di ambil waktu sahur tapi kalau bulan lain, waktu sarapanlah ye..

apa yang ada dalam set ni ? 



1 : Energizing Soy Protein ( ESP ) - sumber protein yang tinggi dapat membuatkan rasa kenyang lebih lama.. punca kulit cantik pun dari ESP nih gak.. hee~  

2 : Meal Shakes - sumber multivitamin terbaik !! sebab bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya sedang melalui proses detoksifikasi dan sementara proses tu sedang berlaku, Meal Shakes nih membantu untuk cover badan kita dan memastikan badan mendapat bekalan nutrisi yang cukup..

3 : Performance Drinks - minuman isotonik tanpa gas.. woah-- ape tu ? dehidrasi ? Performance Drink akan membantu anda mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air.. ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan dan anda akan terus kekal segar.. 

cara pengambilan ?

senang jek.. cuma campurkan sesudu ESP + sesudu Meal Shakes + sesudu Performance Drink kedalam segelas air.. kacau sebati.. senangkan ?

rasa ?

pernah minum vitagen kolagen ? haa.. camgitu la lebih kurang rasanya.. hee~
Rasanya pun sedap, ala-ala Vitagen gitu

siapa yang digalakkan mengambil SET 3 MIGHTY GEMS ni ?

- ibu mengandung
- ibu yang sedang menyusukan anak
- orang yang bekerja berat ( menggunakan tenaga )
- warga emas
- kanak-kanak ( terutamanya yang baru mula nak belajar berpuasa )
- remaja / pelajar

harga ?

untuk satu set yang boleh digunakan seisi keluarga hanya berharga RM 367.03.. harga yang sangat berbaloi dan setanding dengan kesan yang akan anda alami.. 
syok kan ?

LEPAS NI TAK DE ALASAN NGELAT TAK NAK PUASA, TAK NAK TARAWIKH, LARI TIME WITIR..
YE.. YE..
KALAU BOLEH SIAP SEKALI TADARUS..
SEMOGA RAMADHAN MUBARAK NI KITA SEMAKIN POSITIF..

IN SHAA ALLAH..

LOVE ;

You May Also Like

0 comments