Pages

11 August 2017

TAWARAN HEBAT TELEFON PINTAR NEFFOS SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN KE-60

nah !! korang kalau dengar jek pasal tawaran hebat, mesti terbeliak biji mata.. kan ? hee~ tak pe.. kakak faham dan ni kakak nak share pasal tawaran hebat telefon pintar Neffos sempena bulan kemerdekaan ke-60 ni.. memang ngam la untuk sesape nak beli telefon pintar baru yang stylo habis..


rangkaian jenama TP-Link  yang berlansung dari 1 Ogos 2017 hingga 30 September 2017 ini menawarkan :

NEFFOS X SERIES

  • diskaun seingga RM 100.00 dengan pembelian Neffos X1 atau X1 Max kalau korang beli kat Lazada Malaysia
    • Neffos X1 Max = RM 899.00 ( sebelumnya RM 999.00 )
    • Neffos X1 = RM 599.00 ( sebelumnya RM 699.00 )
  • REBAT dagangan sebanyak RM 100.00 dengan mana-mana telefon lama korang ( apa-apa jenama / keadaan ) untuk mana-mana model Neffos X1 dan X1 Max diseluruh negara..
    • maksudnya.. kalau korang ada telefon pintar yang lama dan tak digunakan lagi.. boleh la nikmati diskaun RM 100.00 untuk pembelian Neffos X1 atau X1 Max.. best kan ? hee~

dan !! 

kalau korang beli mana-mana telefon pintar siri X ni, cuma tambah RM 1.00 dan korang kana dapat tukar LCD sekali dalam tempoh 12 bulan dari tarikh pembelian.. nah !! jimat lagi sehingga RM 369.00 weyh.. mana nak dapat lagi ? original plak tu..

dengan rekaan nipis berasaskan logam disertakan dengan fungsi pengimbas cap jari, tempoh mengecas yang singkat dan 'mudah genggam' membuatkan rekabentuk Neffos tampak kemas dan elegan.. sangat sesuai untuk semua golongan termasuk surirumah yang suka simpan resepi dalam telefon.. eh !! serius.. sebab memori yang tersimpan sebanyak 3GB RAM kan terlebih dari cukup tu..

ha ? selain Neffos X1 dan X1 Max ? eh !! ada juga C series yang termasuk dalam promosi bulan Merdeka ni..

NEFFOS C SERIES

  • juga diskaun RM 100.00 untuk kesemua telefon pintar Neffos C !!
    • Neffos C5 Max = RM 499.00 ( sebelumnya RM 599.00 )
    • Neffos C5 = RM 399.00 ( sebelumnya RM 469.00 )
    • Neffos C5L - RM 299.00 ( sebelumnya RM 359.00 )
untuk terus bertahan dengan permintaan dan keyakinan pelanggan, anak syarikat pembekal rangkaian juga menawarkan program jaminan dua tahun yang menawarkan perkhidmatan untuk isu mekanikal dan teknikal yang terpilih.. tapi tak termasuk la dengan kerosakan korang yang konon tak sengaja atau skrin pecah tau.. ya !! untuk semua jenis telefon pintar Neffos je..


Neffos juga menyediakan pertukaran satu - satu untuk pelanggan yang mengalami kegagalan peranti Neffos dalam tempoh 3 bulan pertama selepas pembelian.. wah !! dah banyak promosi, diberi jaminan lagi.. hee~ syok la kalau macam ni kan..

paling tak, hak kita sebagai pembeli dilindungi pihak syarikat dan pihak syarikat nak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kerosakan.. cayalah TP-Link.. memang tak diragu-ragukan lagi.. wajib beli sebagai self-reward..

sementara tengah ada promosi tawaran hebat telefon pintar Neffos sempena bulan Kemerdekaan ke-60 ni, baik grab cepat.. tak kisah la untuk diri sendiri atau dihadiahkan untuk yang tersayang..

untuk maklumat lanjut, mungkin korang boleh singgah :


pssttt-- sementara tengah murah ni.. hee~

22 comments:

  1. Bestnya ada diskaun smp RM100 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! banyak kan diskaun nye.. hee~

      Delete
  2. wahhh.. menarik juga ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape lagi ? beli la sebiji dua.. hee~

      Delete
  3. Replies
    1. betul tu kak sue.. dia punya spec pun menarik..

      Delete
  4. Murah lah harga HP ni. Dpt diskaun pula tu. Siap ada 2 tahun warranty lagi. Bagus sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ana.. hee~ nasib atie baru beli hp.. kalau tak mau tergugat jugak ni..

      Delete
  5. wow! jimat rm100 macam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape lagik e'in.. beli la sebijik dua.. hee~

      Delete
  6. Ada fingerprint unlock.bagus jugak tu. Neffos X1 max tu nmpk menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! atie pun suka max tu.. tapi suami dah jeling sebab baru jek beli hp.. hahaha~ melepas..

      Delete
  7. Replies
    1. betul tu !! ape lagi ? beli le.. hee~

      Delete
  8. ni pertama kali dengar jenama ni. nampak elokk

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. kakak yang pakai ni pun rasa dia elok.. hee~ rupa pun menarik..

      Delete
  9. byk promo nmpknye utk hp ni sempena merdeka kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. merata2 promo.. cuma rajin dengan tak jek nak memilih..

      Delete
  10. tengah cari hp baru gak ni

    ReplyDelete
  11. Jenama ni yang fazura jadi duta tu kan. Macam best je offer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu wak.. ni la brand telepon yang Fazura jadik duta tu.. hee~

      Delete