Pages

10 August 2017

WAJAH BAHARU RANGKAIAN NATURALS BY WATSONS TAMPIL CANTIK DAN MENAWAN

wah !! semakin membesar rangkaian produk Naturals by Watsons ni kan.. kalau sebelum ni ada juga beberapa rangkaian produk Watsons yang menarik tapi yang ini jauh lebih menarik sebab dari awal proses sehingga ke penghujungnya, Watsons menekankan bahan-bahan alami SAHAJA..


NATURALS BY WATSONS

baru-baru ini, bertempat di Sunway Piramid, Watsons sekali lagi melancarkan produk terbaharu di bawah rangkaian Naturals yang meliputi syampu, losyen, sabun mandian ; antaranya :

  • Olive
  • Argan Oil
  • Marula
  • Aloe Vera
  • Prestige Rose
  • Paw Paw
  • Blood Orange
yang telah diformulasikan dari tumbuh-tumbuhan segar.. em.. bukan sekadar segar je tapi wangi juga tau.. hee~ apa yang menarik perhatian kakak, pembungkusan yang cantik dengan harga mampu milik yang kakak rasa akan mendapat sambutan hangat dari para pengguna..


sejak diperkenalkan pada tahun 2011, rangkaian Naturals masih mengekalkan reputasi yang baik dengan sambutan yang sangat menggalakkan dari pengguna dan terus mempergiatkan usaha untuk memberikan yang terbaik kepada pengguna..


"saya sudah menggunakan produk Natural selama 3 minggu.. saya sangat sukakan
losyen badan dan perapi rambut.. ia membuatkan kulit saya lembap..
tentang perapi pula, ia membuatkan rambut saya mudah diurus dan tiada
masalah rambut mengerbang.."

- model terkenal ; Thanuja


turut hadir sama, jurumekap terkenal iaitu adik kepada pelakon Syatilla Melvin ; Syifa Melvin yang juga merupakan pengguna Marula by Naturals, sangat berpuas hati selama menggunakan produk ini..

antara selebriti yang juga pengguna rangkaian produk Naturals ; Thanuja, Arja Lee, Syifa Melvin dan Miko Wong.
kalau kita nak nilai semula usaha Watsons mengekalkan rangkaian produk semulajadi ini merupakan inisiatif lain supaya kita sebagai pengguna menjadi lebih bijak dan menolak keras penggunaan produk yang berunsurkan kima merbahaya.. jadi.. tak salah rasanya kalau korang mengambil tindakan awal untuk memilih yang semulajadi..

mini reunion dengan kakak-kakak hebat..
bak kata Watsons..

LOOK GOOD, FEEL GOOD sangat sesuai dengan perkembangan produk Naturals yang semakin mendapat permintaan di pasaran..

untuk maklumat lanjut, korang boleh hubungi ;

FACEBOOK       : WATSONS MALAYSIA
WEBSITE          : NATURALS BY WATSONS

20 comments:

  1. Terbaik Atie... Natural with Watson...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ zaman sekarang ni banyak yang main dengan chemical.. mana kita dapat kawal, kita kawal la ye..

      Delete
  2. Wah bestnye atie dpt g event watson dgn geng2 blogger. Tp produk watson semua pun bagus. Ana ada guna juga few products watson ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ tu la.. nanti nak jumpa ana plak.. in shaa Allah.. wah !! watsons fans rupanya.. kawan atie kata scrub watsons best.. atie pun nak try nanti..

      Delete
  3. ada tgk product ni..nanti bole try..xkesempatan nk pi event ni aritu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. kalau tak boleh borak lagi.. hee~ tak pe.. nanti ade rezeki jumpa lagi kan..

      Delete
  4. walaupun memang selalu beli barang kat watsons, tapi e'in tak penah pakai pun produk naturals nie.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ kan !! kakak dulu pun sama.. sebab fokus kat brand lain.. tapi lepas ni boleh timbang tolak untuk mulakan dengan Naturals..

      Delete
  5. bestnya !. mek tak pernah try yang naturals ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti mek kena try !! tau !! kakak dah jatuh cinta ni.. hee~

      Delete
  6. wow~ nice pics, I like watson a lot^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. really ? wah !! kita geng la nampak nye.. hee~

      Delete
  7. baru ni pergi watsons ada nmpk produk ni. nanti kena try. suka packaging dia,cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul wak !!! packaging baru ni sangat seksi.. hee~

      Delete
  8. Mai pun dah start tukar barang2 jagaan diri dari yg kontroversi sana sini kepada barangan natural dari drugstore.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah !! kaki drugstore.. hee~ kakak pun hampir terjebak ni..

      Delete
  9. Mcm jatuh cinta dgn watsons naturals ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak alin kan.. hee~ wangi dia best.. lembut..

      Delete
  10. Sekarang ni dah ramai yang bertukar ke produk yang lebih natural dan organik. Biar lambat kesannya asalkan selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. biar lambat asal selamat.. sebab yang cept selalunya chemical tinggi.. menakutkan.. ee~

      Delete