HUBUNGI SAYA

by - September 29, 2013

hai !!

nak kakak review atau iklankan produk / perkhidmatan / kolaborasi atau sebarang jemputan majlis perasmian produk korang ? haa.. memang tak salah alamat ni.. hee~ 

boleh email kakak terus ya.. kenapa email ? sebab setiap hari kakak memang akan semak email yang masuk.. jadi !! email korang confirm takkan terlepas..

sini ya..
atiehilmi2u@gmail.com

tapi !! korang kena faham tau..

blog kakak ni bukan blogshop yang jual jual barang tu tau.. sebaliknya, blog kakak ni adalah LIFESTYLE / PARENTING BLOG ya.. jangan plak korang ( yang minta kakak iklan kan ) suruh kakak jual produk korang tu.. hee~ kakak cuma 'bina' kepercayaan pembaca jek.. dan !! jangan la korang tanya kan kakak pasal produk tersebut dengan lebih detail..

sebab.. 

setiap produk / perkhidmatan yang kakak review, kakak sertakan link pengedar yang sepatutnya korang hubungi.. jadi.. hubungi dorang terus ya..


You May Also Like

6 comments

  1. Wah mcam best lah...Harga mcm mana sis???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ email kita wak.. nanti kita bagi harga ya.. tak mahal kot..

      Delete
  2. Tahniah ye Atie.....semoga terus maju

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nom !! awak pun sama ya..

      Delete
  3. Semoga sukses selalu kak Atie. hihi. :D

    ReplyDelete