PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2017 ; STOK WAJIB BELI

by - October 01, 2017

wah !! tetiba jek dah masuk bulan Oktober kan ? hee~ cemana perjalanan 10 bulan yang lepas ? kakak harap, banyak sudah impian korang tercapai dan mana ada yang tertinggal.. in shaa Allah, masih sempat untuk dikejar.. paksa diri.. gittew-- nah !! sempena bulan baru, PROMOSI Shaklee pun ikut sama meriah.. bulan bulan lain tak dapat ni.. kira stok wajib beli !!

dah berbuih benonye kakak cerita pasal kelebihan serbuk soya ni.. hee~ korang anggap ni refresh la ye.. layan kan jek--

Energizing Soy Protein ( ESP ) Shaklee telah mendapat pengiktirafan di seluruh dunia selepas menjalankan ujian klinikal yang paling banyak ke atas produk.. * ini bukan produk syok sendiri !! hee~ * secara keseluruhannya, ESP Shaklee diperbuat daripada tumbuhan kacang soya non - GMO ( tidak diubahsuai secara ginetik ) yang diproses di bawah suhu rendah..


1 : ESP membekalkan 14gram non - GMO protein soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua asid amino perlu termasuk 9 asid amino perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia..
2 : ESP membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan tubuh, serta kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian..
3 : isofalvones membantu meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat.. kajian ada menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus..
4 : ESP dihasilkan dibawah kawalan IPP ( Identity Preservation Program ) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna..
5 : diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones..
6 : dijamin HALAL.. tanpa laktos, kolesterol dan bebas kafein..



KELEBIHAN ESP SHAKLEE

1 : dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan

2 : membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam

3 : memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 

4 : membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit

5 : meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan

6 : memberi ton warna kulit yang sekata 

7 : membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 

8 : protein yang lengkap ( mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan ) 

9 : diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 

10 : rendah lemak, tanpa kolestrol 

11 : diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 

12 : 1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kacang soya 

13 : diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 

14 : protein soya( tumbuhan ) lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 

15 : membantu mengurangkan risiko kanser

16 : bertindak sebagai antioksidan

17 : menguatkan sistem imun tubuh 

18 : mempertingkatkan tahap kolestol baik

19 : memelihara kesihatan jantung  

20 : membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 

21 : membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 

22 : membekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 

23 : baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones

24 : membantu merendahkan paras kolestrol  

25 : mencegah osteoporosis  

26 : membantu pembentukan sel-sel baru

27 : membantu menyembuhkan gastrik

28 : memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan

29 : mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan

30 : memudarkan parut 

31 : membantu pembinaan tubuh kanak-kanak 

32 : kecantikan kulit dan rambut 


PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2017



yang mana baru nak test test tu, ini lah masanya.. hee~ bukan sikit tau 5% tu kalau dikira-kira dengan betul sebab korang boleh dapat kelebihan sebagai ahli !! gittew-- nak tau caranya ? boleh hubungi kakak.. nanti kakak cerita..

kalau baca T&C tu, korang mesti nampak point terakhir tu ( while stock last ) kalau dah habis, habis la ye.. mahap la.. kakak memang tak boleh nak tolong.. jangan nanges tau..

You May Also Like

2 comments

  1. yg sukaaa promosi bagai, hahhh grab jgn x grab ni

    ReplyDelete
  2. Bagusnya agen Shaklee kan, semua ada blog... banyak saya tengok blog agen Shaklee... maksudnya agen Shaklee ni bukan terdiri di kalangan orang biasa2... tapi knowledgeable... promosi terbaik...

    ReplyDelete