DISCLAIMER / PENAFIAN

saya, SITI RABIAH BINTI ADNAN ; pemilik blog ini secara khususnya tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua kerosakan / kehilangan / kerugian / risiko ( secara peribadai ataupun sebaliknya ) yang berlaku secara lansung ataupun tidak lansung di atas penggunaan daripada apa jua kandungan yang diperolehi oleh pembaca dari blog ini..

dan sebagai pembaca, anda harus lebih bijak menilai dan membuat keputusan yang terbaik untuk diri anda dan tidak melibatkan kandungan blog ini..

saya juga tidak akan bertanggungjawab ke atas segala komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri..

artikel yang disiarkan oleh saya hanya sekadar pendapat peribadi yang ingin dikongsi bersama para pembaca dan untuk koleksi rujukan peribadi pada masa akan datang..

komen pada setiap review yang saya telah lakukan adalah pendapat saya sendiri tanpa berpihak pada mana mana pihak lain.. tiada urusan rasuah ( kemahen !!!! ) dan ampu mengampu untuk memuji dan menaikkan nam sesuaru produk dan perkhidmatan..

PRODUK SHAKLEE


untuk pengetahuan umum, saya juga merupakan seorang pengedar SAH untuk produk Shaklee.. dan kekerapan saya mengulas pelbagai isu kesihatan adalah bertujuan untuk berkongsi pengetahuan, pengalaman, ilmu dan pendapat terhadap produk tersebut.. segala informasi yang saya nyatakan bukanlah bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan atau rawatan yang disyorkan oleh pakar perubatan..

produk yang disebutkan dalam blog / laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh dan mencegah sebarang penyakit..

dan segala maklumat dalam blog / laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskripsi.. sesiapa yang percaya bahawa mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor untuk rawatan susulan..

DAN..

semua kandungan dalam blog / laman web ini adalah hak milik penuh www.atiehilmi.com.. sebarang cetakan semula, screenshot dan sebagainya haruslah dengan keizinan saya..

terima kasih..


Share
Tweet
Pin
Share