HUBUNGI SAYA

hai !!

nak kakak review atau iklankan produk / perkhidmatan / kolaborasi atau sebarang jemputan majlis perasmian produk korang ? haa.. memang tak salah alamat ni.. hee~ 

boleh email kakak terus ya.. kenapa email ? sebab setiap hari kakak memang akan semak email yang masuk.. jadi !! email korang confirm takkan terlepas..

sini ya..
atiehilmi2u@gmail.com

tapi !! korang kena faham tau..

blog kakak ni bukan blogshop yang jual jual barang tu tau.. sebaliknya, blog kakak ni adalah LIFESTYLE / PARENTING BLOG ya.. jangan plak korang ( yang minta kakak iklan kan ) suruh kakak jual produk korang tu.. hee~ kakak cuma 'bina' kepercayaan pembaca jek.. dan !! jangan la korang tanya kan kakak pasal produk tersebut dengan lebih detail..

sebab.. 

setiap produk / perkhidmatan yang kakak review, kakak sertakan link pengedar yang sepatutnya korang hubungi.. jadi.. hubungi dorang terus ya..



Share
Tweet
Pin
Share