PROMOSI SHAKLEE JUN 2016

June 02, 2016

haa.. dah masuk bulan Jun 2016.. kejap jek kan masa berjalan.. diam tak diam dah separuh tahun dah ha.. hee~ mesti korang tertanya kan.. "orang tua ni tak reti nak bagitau PROMO SHAKLEE JUN 2016 ke hape ?" hahaha~ nih nak bagitau la nih.. kosabajap bleh tak ? tau la korang tu memang pentingkan kesihatan.. tau tu--



1 : MEALSHAKES SHAKLEE
  • nah !! nih kalau dapat minum ni confirm tak carik aiskrem dah ni.. hee~ yang bestnye MEALSHAKES nih berperisa vanilla dan ade kandungan MULTIVITAMIN + MULTIMINERAL + SERAT ( FIBER ) + PROTEIN untuk kesihatan menyeluruh.. memang jadi pilihan untuk ibu ibu yang peka dengan kesihatan anak anak..
nah !! info dan testimoni kat sini : KLIK SINI | KLIK SINI 


2 : LECITHIN SHAKLEE
  • agen pengemulsi semulajadi yang jadi kegemaran ramai nih * murah dan berkesan * memang dah femes la untuk tujuan turunkan berat badan.. hee~ tapi korang tau tak yang LECITHIN SHAKLEE ni juga membantu meningkatkan kecerdasan dan fungsi otak, melegakan masalah sembelit dan membantu mak mak yang menyusukan anak menyelesaikan masalah liang susu tersumbat ( clogged duct )..
info dan testimoni LECITHIN SHAKLEE kat sini : KLIK SINI | KLIK SINI


3 : VITALEA FOR CHILDREN SHAKLEE
  • mencari supplement yang lengkap dengan sumber vitamin lengkap dan nutrisi untuk anak anak ? ya !! kakak mencadangkan VFC nih.. sebab ianyal engkap dengan 19 jenis vitamin yang diperlukan tubuh anak anak dalam proses tumbesaran yang sihat.. hee~ lagi lagi anak yang craving benda manis tu kan.. jadikan VFC pengganti jajan anak korang.. 

haa.. jangan rebut rebut.. sebab kakak nak share lagi satu promosi ni.. hee~


YE !! SET RAMADHAN SHAKLEE weyh !! memang dapat bantu korang dapatkan bentuk badan ala ala model sebelum raya.. hee~ sebab ape ? ape sebab ? cemana dorang berempat ni dapat bantu ? haa.. baca !! 

PERFORMANCE DRINK : 
  • minuman isotonik tanpa gula yang membantu menjaga keseimbangan elektrolit, air dan paras gula dalam badan seklaigus mencegah dehidrasi ( badan kehilangan air ) dan menjadikan kulit lebih lembab..

MEALSHAKES :
  • multivitamin dan multiminerak lengkap dengan serat dan protein untuk menampung keperluan khasiat seharian..

ESP : 
  • protein adalah lebih lambat dihadam dan ini bermaksud ia memberi rasa kenyang yang lebih lama.. Indeks Glisemik yang rendah ( =39 ) dan membantu menstabilkan paras gula dalam darah supaya tigak cepat lapar..

LECITHIN :
  • membantu memecahkan lemak.. tak payah explain panjang panjang la ye sebab kalau dah kata pecah lemak korang mesti kurus la kan.. hee~
TAPI !!
promosi SET RAMADHAN SHAKLEE ni sampai 30hb JUN 2016 jek tau.. lepas tu tak de dah sebab nak habis puasa pun kan.. hee~ 

ape lagik ?

grab la satu set nih sebab MEALSHAKES dengan LECITHIN kan tengah promo.. cun dah tu kalau nak dapatkan pelbagai kelebihan promosi ni..

nak ?
boleh contact kakak..
hee~


You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS