PENAFIANSaya, SITI RABIAH BINTI ADNAN ; Pemilik blog ini secara khususnya tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua kerosakan / kehilangan / kerugian / risiko ( secara peribadi ataupun sebaliknya ) yang berlaku secara lansung ataupun tidak lansung diatas penggunaan daripada apa jua kandungan yang diperolehi oleh pembaca dari blog ini.

  • Dan sebagai pembaca, anda harus lebih bijak menilai dan membuat keputusan yang terbaik untuk diri anda dan tidak melibatkan kandungan blog ini.

  • Saya juga tidak akan bertanggungjawab ke atas segala komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

  • Artikel yang disiarkan oleh saya hanya sekadar pendapat peribadi yang ingin dikongsi bersama para pembaca dan untuk koleksi rujukan peribadi pada masa akan datang.

  • Komen pada setiap review yang saya telah lakukan adalah pendapat saya sendiri tanpa berpihak pada mana mana pihak lain. Tiada urusan rasuah, bayaran bawah meja dan ampu-mengampu untuk memuji serta menaikkan nama sesuatu produk dan perkhidmatan yang disiarkan laman blog ini.

Semoga penyampaian yang diterbitkan diblog ini dapat memberi manafaat dan menambah pengetahuan para pembaca. In shaa Allah.


LOVE ;
ATIE ADNAN

No comments:

Powered by Blogger.