DISCLAIMER / PENAFIAN - atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger

DISCLAIMER / PENAFIAN

saya, SITI RABIAH BINTI ADNAN ; pemilik blog ini secara khususnya tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua kerosakan / kehilangan / kerugian / risiko ( secara peribadai ataupun sebaliknya ) yang berlaku secara lansung ataupun tidak lansung di atas penggunaan daripada apa jua kandungan yang diperolehi oleh pembaca dari blog ini..

dan sebagai pembaca, anda harus lebih bijak menilai dan membuat keputusan yang terbaik untuk diri anda dan tidak melibatkan kandungan blog ini..

saya juga tidak akan bertanggungjawab ke atas segala komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri..

artikel yang disiarkan oleh saya hanya sekadar pendapat peribadi yang ingin dikongsi bersama para pembaca dan untuk koleksi rujukan peribadi pada masa akan datang..

komen pada setiap review yang saya telah lakukan adalah pendapat saya sendiri tanpa berpihak pada mana mana pihak lain.. tiada urusan rasuah ( kemahen !!!! ) dan ampu mengampu untuk memuji dan menaikkan nam sesuaru produk dan perkhidmatan..Share
Tweet
Pin
Share