RESEPI BURNT CHEESECAKE AIR FRYER

April 02, 2020 0
Sebenarnya tak plan langsung nak buat kek dalam masa terdekat ni tapi tu lah tu, dah anak-anak cuti asyik nak makan tu yang terhasilnya Bur...

CARA PENDAFTARAN DAN PENGELUARAN i-LESTARI KWSP SECARA ONLINE

April 01, 2020 0
Antara pilihan lain yang disokong oleh pihak kerajaan dengan kerjasama dari KWSP berikutan penularan wabak Covid-19, para pencarum boleh ...

BANTUAN PRIHATIN NASIONAL : SEMAKAN STATUS DAN PERMOHONAN BAHARU

April 01, 2020 0
Hari pertama pada April 2020 dan kakak rasa talian untuk permohonan Bantuan Prihatin Nasional sangat padat dan confirm lag lama u...

EID AUTHENTIC KOREAN CUISINE ; SELERA ASLI KOREA DI DAMANSARA

March 23, 2020 3
Orang kata rasa makanan Korea di Eid Authentic Korean Cuisine yang terletak di Damansara Perdana ni memang rasa asli makanan Korea dan kaka...

PAKEJ HAJI RAYHAN 2020 DARI FELDA TRAVEL

March 22, 2020 4
Bila sebut pasal pakej haji dan umrah, pastinya naik kelabu biji mata dengan pelbagai tawaran yang disediakan dari pelbagai pihak tapi kaka...

THE BEAUTY EXPERT ACADEMY SPA CHERAS ; SPA ESTETIK #1 TANPA SUNTIKAN

March 21, 2020 1
Bila sebut je pasal estetik, mesti macam-macam fikiran yang melibatkan pelbagai jenis suntikan dari sekecik-kecik jarum sampailah yang pali...

LIRIK LAGU KITA BAIK RAMAI SAYANG

March 20, 2020 2
Industri hiburan Malaysia masih merasai kehilangan arwah Abam Bocey yang telah pergi meninggalkan kita dalam keadaan mengejut. BACA SIN...

KRONOLOGI WABAK COVID-19 DI MALAYSIA ( JANUARI - FEBRUARI )

March 19, 2020 3
Kakak tak de hati nak ulas lebih-lebih pasal Coronavirus ( Covid-19 ) ni sebenarnya ; lebih kepada sakit hati dan sedih dengan tindakan beb...

RESEPI SAMBAL IKAN BILIS GARING PEMALAS

March 18, 2020 2
Hahahaha~ Nama pun Sambal Garing Pemalas memang sangat mudah buat stok sempena bulan puasa ni, lagi-lagi kalau dapat makan dengan nasi pana...

KESIHATAN MENTAL : DARI PERSPEKTIF ISLAM DAN KESIHATAN

March 14, 2020 1
Jenama hijab terkenal, SofeaRose sekali lagi membuktikan kepedulian mereka terhadap isu berkaitan wanita khususnya melalui penganjuran prog...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes