12 IDEA SMALL OFFICE HOME OFFICE ( SOHO ) YANG MENARIK DAN PRAKTIKAL

August 28, 2015

Selain nak pergi melancong keliling dunia, kakak nak tambah lagi satu jek hajat dihati.. Hahahaha~ Tak banyak kan.. Satu jek..


10 tahun akan datang, kakak dan suami akan sama-sama kerja dari rumah.. Itu perancangan paling lewat laa.. Kalau ade keizinan dari Dia dan dipermudahkan urusan, maka, makin cepatlah kami kerja sari rumah.. Hee~ Syok ah 24 jam berkepit.. Dah macam belangkas plak..

Dah siap kerja tadi, kakak layan la gambar-gambar home office kat PINTEREST.COM.. Memang menggugat jiwa gak ah.. Gile feeling tengok satu-satu.. Nah !! Korang try plak.. Kot la jiwa kakak ni senipis kulit bawang.. Jiwa korang kental bak getah sekerap.. Hahaahah~


1 : Sumber Iilham depan mata.. Awwwww-- Sweetnye lahai !!


2 : Simple habis dah ha.. Okay hape ni.. Senang nak kemas..


3 : Ini memang style kakak !! Serabut-serabut.. Kusut-kusut.. Memang kakak suka !!


4 : Perghhhh-- Sejuk saujana mata.. Freshkan otak dengan pokok-pokok segar.. Gittew--


5 : Office family.. Office merangkap tempat buat kerja sekolah anak-anak.. Hee~


6 : Menitik air liur kakak !! THIS IS SOOOO ME !!


7 : Kakak ♥ pink !! Sambil nyanyi lagu Pinky and the Brain..


8 : Akan ade isu berebut tempat nanti.. Masing-masing nak duduk menghadap tingkap.. Hee~


9 : Meoww-- Cantiknye ko !!


10 : Alahai.. Kakak mencair perlahan-lahan..


11 : Huwaa-- Cantik siak !!


12 : Paling win dihati kakak !!

PATUT LA ORANG KATA..
BERANGAN ITU INDAH..

hee~

** nanti kita berandan laundry room plak ye.. hahahaha~

LOVE ;




You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS