PROJEK BEG SEKOLAH UNTUK MEMBANTU GOLONGAN MISKIN DAN TIDAK BERKEMAMPUAN

November 16, 2015

alhamdulillah.. sudah sampai fasa kedua dan #projeksekolah kita dah dapat liputan semakin meluas !! tahniah netizen !! korang super hebat !! 


singgah SINI untuk cerita menarik.. hee~


sudi tak nak bantu kami ?
RM 25.00 = 1 BEG
dan beg inilah yang akan memberi seribu senyuman kepada anak kecil yang akan menggalasnya pada sesi persekolahan 2016 nanti.. seronokkan bila tengok orang lain gembira hanya dengan nilai RM 25.00 dan anda membuatkan anak kecil tersebut mempamerkan senyuman terindah sepanjang tahun.. sepanjang tahun !!

boleh tolong saya sumbangkan senyuman itu melalui PROJEK BEG SEKOLAH untuk sponsor 1 beg sekolah : 1 pelajar dengan hanya RM 25.00 ? sehingga hari ini ; kami ada 91 kawasan untuk anda hulurkan sumbangan.. kalau setiap kawasan menghulurkan 30 beg sekolah.. maksudnya kita dapat menghadiahkan 2730 buah senyuman kepada yang memerlukan !!

wah !! banyaknya senyuman yang bakal terhasil.. hee~

boleh tolong saya dapatkan sekurang-kurangnya 30 biji beg untuk kawasan saya ?

haish !! saya tau MESTI lah boleh kan ? hee~
__________________________________________________________________

sumbangan boleh terus kepada FOCAL PERSON berdekatan korang dan.. kakak merupakan FOCAL PERSON untuk kawasan berikut :

• bukit jalil
• kota damansara
• bentong, pahang

macamana caranya ?

1 : korang boleh terus sampaikan beg kepada kakak.. korang beli beg, dan beri kepada kakak..

ATAU..

2 : kakak dah jumpa supplier beg sekolah yang berkualiti pada harga RM 25.00.. kalis air lagik.. hee~

kalau korang memilih nombor 2.. korang boleh lakukan kaedah seperti berikut :

bank in RM 25.00 ke akaun MAYBANK - 169954021206 ( siti rabiah adnan ) dan emailkan ke atiehilmi2u@gmail.com dengan reference "SENYUMAN BEG ILMU" whatsapp terus kepada saya ditalian 017 3133516
__________________________________________________________________

tarikh akhir untuk sesi kumpul mengumpul pada 13 DISEMBER 2015 ya.. sebab.. esoknya tu kakak dah start nak agihkan..

untuk rujukan korang :
__________________________________________________________________


nak lagi mudah ?
GOOGLE saja PROJEK BEG SEKOLAH dan anda akan di--update secara meluas bagaimana perjalanan projek kami..

hee~ nak sumbangkan senyuman ?

You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS