SET PENYUSUAN SHAKLEE

by - April 07, 2016

SET PENYUSUAN SHAKLEE memang hot demand kat mak mak yang gigih nak menyusukan nak sebab mak mak ni cuba yang terbaik untuk memberi khasiat untuk baby yang masih belum boleh makan makanan pejal.. tapi.. ade jek mak mak yang mengalami masalah susu badan cepat kering, bukan tak cukup mungkin tersalah supply and demand..

adakah SET PENYUSUAN akan dapat menambahkan lagi kuantiti susu dalam badan ?
haa.. ramai tanya cam tu sebelum membeli set ni.. nak senang ceritakan supply and demand ni bergantung kepada tahap kecergasan si mak ni.. ye la.. dlaam pantang satu hal lagi nak melayan dia punya penat.. lepas tu bila anak dah besar sikit kerap menyusu plak kan ? memang cepat letih.. ini menunjukkan badan mak mak kurang nutrisi..

bab mengepam lagi satu hal sebab konsep yang sama demand dan supply.. semakin kerap mengepam, susu badan semakin banyak.. sebab tu la vitamin diperlukan untuk membantu menambah kecergasan mak mak yang fully breastfeed kan baby..

kat sini ade TIPS PENYUSUAN YANG BETUL DAN PRODUKTIF..

nah !! kakak share SET PENYUSUAN yang meletop ni.. hee~ mengikut bajet korang haa.. boleh la pilih mana yang sesuai..






mula mula jek proses mengepam tu susah sket tapi lama lama nanti semua okay dan terbayar bila dapat bagi susu badan yang secukupnya untuk baby.. hee~ tak lama kan.. 2 tahun 6 bulan jek..
LOVE ;

You May Also Like

0 comments