PUNTING BOTOL SUSU ANAK BERKILAT WALAUPUN DAH 3 BULAN GUNA

May 25, 2016

haa.. dah kalau jadik mak mak ni tak berjimat memang tak sah la kan.. hee~ part paling ketara untuk anak anak.. jimat pun untuk anak anak jugak.. tapi ada jek mak mak yang buat pilihan bijak untuk anak membesar dengan persekitaran yang sihat.. 

tak percaya ?

nah !!
kakak share sikit FAKTA tentang sabun tanpa bahan kimia ni * sila lap air liur tu dulu.. saba.. tak start cerita lagik.. hee~ *

FAKTA TENTANG GET CLEAN DISH WASH 

  • lembut pada tangan
  • berasaskan tumbuhan ( semulajadi )
  • tahan lama kerana kepekatannya ( lebih 5 bulan bergantung pada penggunaan )
  • beberapa titis dah cukup untuk sebesen pinggan ( sesuai kalau nak kenduri ke raya ke.. hee~ )
  • buih banyak * ade jek mak mak kat dapo ni kalau nak basuh pinggan mangkuk, sabunnye kena banyak buih.. hee~ ye.. serius ade.. *
  • tanpa fosfat
  • bungkusan ( botol ) boleh dikitar semula
  • pH seimbang
  • tanpa klorin
  • selamat untuk sistem septik dan pembentungan

KORANG TAU TAK ?

  • sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate.. kedua dua kandungan tersebut boleh mengakibatkan kerengsaan pada kulit dan mata..

  • tapi dalam DISH WASH SHAKLEE tak de bahan kimia weyh !! memang selamat la kalau untuk basuh botol susu anak seme kan.. haa..


APE PLAK KATA MAK MAK KAT LUAR SANA TU ?





PUAS HATI !!

RM 28.00 jek dik non.. kira dalam sebulan kos sabun serbaguna kat rumah korang cuma RM 5.60 JEK !! habis murah dah tu.. hee~

kalau korang nak beli sebotol dua botol tiga botol.. boleh la KLIK icon kat bawah ni.. dan terus buat pembelian..


lepas dah beli tu jangan lupa text kakak dan BANYAK tips kakak akan share dengan korang !! rugi la kan kalau dah beli lepas tu diam jek.. hee~

You Might Also Like

1 comments

  1. Handish wash ni memang best kan , serbaguna paling penting botol dan puting botol susu anak cantik tiada kerak -kerak

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS