MATERNITY PILLOW YANG SELESA UNTUK IBU HAMIL DARI @dilaatelier

by - August 10, 2016

alang alang kakak menjual SET IBU HAMIL la, SET IBU MENYUSU la, SET BERPANTANG la.. nih ha.. kakak nak share sorang kawan kakak yang memang pakar dalam bidang jahit menjahit.. haa.. jangan tak tau.. kakak kasar kasar rock cengginih pun ade kawan sebegitu.. hee~

haritu ade gak yang tanya kakak pasal tudung silang, labuh, flowy, cantik, mengagumkan yang kakak pakai, yang gambar kat watermasak kakak tu.. jap eh..

** klik gambar untuk tumbesaran dan memberi kejelasan seimbang.. hahahah~


haa.. nih la.. hasil tangan beliau.. kalau kakak yang cerewet gile nak mam*** nih pon suke dengan hasil beliau, apetah lagik korang yang memang jenis tak kisah tu.. hee~ 

ape lagik yang beliau buat ? a.. maksudnya amik tempahan la kan.. kan ? kan ?

bantal U + bantal busuk kecik ( satu set )

bantal G + bantal busuk kecik ( satu set )

handmade purse

bagpack !!!!

kalau korang memang utamakan kualiti dan keselesaan, memang sesuai sangat la sebab beliau customade-kan ape yang korang nak.. hee~ penyabar btol beliau nih.. kakak tak tau la kalau kakak cemana gaya.. mau membentak sebab tak sabar dengan kerenah rakyat Malaysia..

janji beliau..
kualiti material + hasil jahitan yang kemas dengan penuh kasih dan sayang.. awwww--

harga ? em.. kalau ikut kakak la.. tak de la mahal sangat sebab customade kan.. kalau nak setandingkan dengan readymade punya, memang puas hati laa.. 

MATERNITY PILLOW U SHAPE : RM 135.00
MATERNITY PILLOW G SHAPE : RM 145.00
BOBBY NURSING PILLOW : RM 75.00
BACKPACK ( BASIC ) : RM 79.00
ARM PILLOW : RM 45.00
BABY NEST : RM 129.00
BOXY BAG : RM 25.00
STAR / MOON / CLOUD PILLOW : RM 17.00 - RM 20.00

femes ke tukang jahit nih ?
haip !!!! femes tak femes sangat la kalau dah mula menjahit dari tahun 2014, customer plak memang puas hati.. korang ghase ???? hee~ ye la.. ye la.. kakak belanja lagik laa..



gebu la..
selesa la..
eh !! korang tanak ke ?

kalau nak contact beliau eh..

klik SINI




sori sket !! beliau bukan tukang jahit picisan.. ade ilmu hoccay..


hee~ amacam ? g ah rembat seketol dua..
______________________________________________

NAK KAKAK REVIEW PRODUK / PERKHIDMATAN KORANG ?
BOLEH HUBUNGI KAKAK..

You May Also Like

4 comments

  1. alahai atie oii. cantik betul backpack tu. iolsss berkenan pulok. hehehe boleh jadikan diaper bag tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jek lieya.. try contact tukang jahit tu.. hee~

      Delete
  2. Wahh, mmg best bantal tu.. Nampak selesa sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ ape lagik yein.. sambar la satu dua demi keselesaan.. gittew--

      Delete