MASALAH SEMBELIT MENGHANTUI IBU BERPANTANG ?

August 17, 2016

ehem.. kalau cakap pasal shaklee, tak set penyusuan, set berpantang.. dua set tu memang HOT GILE yang confirm orang carik setiap hari.. bukan jek sebab produk berkualiti tapi connection antara produk dengan ibu yang dah sedar betapa perlunya nutrisi seimbang sepanjang proses dua dua tu ( berpantang dan menyusu ).. haa.. korang tengah pregnant ke ? boleh la cuba cuba tengok video nih.. mana la tau kan terpikat lalu melekat.. hee~


tak cukup ?






sepanjang tempoh berpantang, yang paling mak mak takutkan SEMBELIT.. kan ? hee~ tapi tu dulu la.. sekarang dah tak payah takut takut dah sebab OSTEMATRIX dapat bantu menyelesaikan masalah sembelit teruk..

siapa lagi yang memerlukan OSTEMATRIX nih ? ye la.. takkan la orang dalam pantang jek boleh kan.. haa.. nah !! 


1 : MENGUATKAN TULANG

  • kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf.. ia juga merawat tulang retak, osteomalacia ( rickets dewasa ), kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat..


2 : MEMPERBAIKI KEKEJANGAN DAN KEBAS KEBAS

  • pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis..


3 : MERINGANKAN STRESS

  • ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress.. juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam..


4. : MEMPERBAIKI MASALAH HAID

  • kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil..


5 : PENGALKALIAN TUBUH

  • kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua.. tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi..


6 : MEMPERBAIKI MASALAH GASTRIK



sementara tengah promos teruk nih, baik la korang simpan buat stok.. hee~ kakak tak paksa.. jangan bulan depan baru carik kakak nak harga promo.. siap.. kakak ketis keting tu kang..

INFO PROMO KAT -----> SINI

You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS