UNTUNG KALAU SUAMI JADI PENAJA VITAMIN SETIAP BULAN

September 13, 2016

hee~ ye.. seronok ade, untung ade.. kan ? rasa macam bidadari sangat sebab vitamin yang ko makan tu lebih kurang RM 1000.00 jugak sebulan.. hahaha~

tapi bukan semua SURIRUMAHBERGAJI mengharapkan bulat bulat duit suami untuk tanggung pelbagai vitamin untuk kesihatan dan kecantikan mereka.. ye.. tak percaya ? hee~ contoh paling dekat, kakak laa..

memang ramai jek yang bercakap cakap kosong yang mengatakan rasa simpati dan kesian kat suami sebab habis beribu ribu untuk kakak tampil sempurna di mata orang lain.. memang kelakar gak la.. kakak ade gaji sendiri kot.. BOHONG la kalau kakak tak harapkan bantuan suami, memang kakak masih bergantung kat suami tapi kalau untuk keperluan vitamin kakak sendiri, kakak mampu kot--

pernah jek kakak pinjam duit encik suami untuk tampung pembelian pada awal bulan, kengkadang customer nak COD dalam jumlah yang besar.. memang ade la kakak guna duit encik suami tapi sekejap dan kakak memang ade rekod..  

tapi kan.. secara peribadi, kakak memang tak letak 100% kepercayaan dan kebergantungan kat supplement.. sebab kakak TAK PERCAYA :


  • MAKAN HARINI ESOK KURUS
  • SAPU SAPU TERUS CANTIK BERSERI DALAM TEMPOH 7 JAM 15 MINIT..
  • CALIT CALIT NANTI TURUN 16 KILO TANPA BERSENAM DALAM TEMPOH 2 JAM..
tak.. memang kakak tak berapa nak percaya.. hee~ sebab tu cemana malas pon kakak tetap bangun dan BERSENAM.. tapi kakak buat 3 perkara nih dan gabungkan untuk hasil yang maksima.. a.. gittew--


1 : supplement untuk jaga body age kakak sebab kakak tak ready lagi nak tua sebelum masa.. kakak sayang amanah yang Dia kasik pinjam.. kakak takut sakit.. sebab tu aku makan supplement sebelum kakak sakit dan elak benda yang tak diingini - kakak selalu harap Dia perkenankan doa tang nih..


2 × ostematrix ( kalsium )
1 × b complex ( anti stress )
1 × gla complex ( awet muda )
1 × vitamin c ( antioksidan )
5 × alfalfa complex ( detox badan )
3 × herblax ( detox usus )
2 × garlic complex ( anti fungus )



2 : detox.. huish.. nih kalau kakak tak buat, aku rasa masalah insomnia kakak menjadi jadi tu belom masuk masalah berat badan la, belum tengahari dah lemau la, dengan moody, migrain, sembelit bagai.. nasib la #detoxdenganatie banyak membantu  kakak  untuk jaga yang nombor 1 atas tu ( body age )..





3 : senaman malas.. terpaksa weyh.. kakak serik bila perut menggelebeh, paha besar kayu balak ( mak kakak cakap.. hahahah~ ) dan banyak lagi pembesaran dibahagian bahagian tak perlu.. tahap konfiden kakak kat diri sendiri jatuh menjunam.. segan kat suami ape tah lagik.. malas malas pon, kakak buat.. hari hari la kakak macam sotong terkapai kapai dok bersenam..



antara yang memang - rajin - kakak - buat.. hee~

paling perit bila nak sekat makan untuk tampil cantik.. hahaha~ ye.. kakak memang susah nak pantang bab makan nih.. memang bangsa bangsa kuat melantak kan.. tapi korang dinasihatkan jangan sesekali cuba tips yang kakak bagi kalau tak de sape yang guide.. kang tak pasal pasal terkehel sana sini, terkoyak sinun situt.. jangan salah kan kakak ye..

sebab tu kakak pilih untuk jadi SURIRUMAHBERGAJI sebab kakak dapat puaskan hati sendiri dari banyak sudut.. haa.. slaah satu dapat beli supplement terbaik di dunia.. hahahah~ wow sangat kan ?

untuk info SURIRUMAHBERGAJI cara kakak boleh whatsapp kakak kat :
017 309 1865


You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS