VINCCI KASUT BERGAYA PILIHAN WANITA SOCIALITE

December 29, 2016

haa.. syok kan tengok banyak banyak jenis kasut ? kakak memang kelabu mata nak memilih.. hee~ ya.. kakak sedikit rendang dan kakak tetap memilih kasut tinggi tak kira la style ape untuk jadi peneman setiap langkahan kakak.. a.. gittew--


lagi lagi dalam industri kesihatan yang kakak ceburi, mesti nak nampak kemas, yakin dan charismatic.. ye la.. nak jumpa customer, prospek, downlines takkan nak nampak biasa biasa kan.. kena la luar biasa dan kebiasaannya orang akan menilai dari luaran kita dulu baru la kenal hati budi dalaman kita..

kalau nak ikutkan kriteria, memang banyak jenis kasut perempuan kat pasaran.. macam macam la.. kalau korang pening pening nak pilih, meh tengok antara kasut menjadi pilihan wanita kat luar sana yang mungkin korang boleh jadikan panduan mengikut selera korang :

OPEN TOE
bahagian depan terbuka dan mempunyai strip kat belakang.. ada tumit tinggi dan rendah.. 
WEDGE
beginner untuk kasut tumit tinggi ? hee~ boleh try nih sbeab lebih stabil sebab tapak lebih rata..
MOCASSIN
tapak flat lepas tu dia ade macam jahitan karipap kat keliling tu.. hee~ sangat selesa dipakai sebab kakak ade satu warna merah.. kalau agak agak nak berjalan lama / jauh, sarung tu jek.. sesuai untuk semua lapisan umur..
SLINGBACK
ada strip kat belakang kasut tu.. selesa sebab dia grip tapak kaki kita.. tak de la kes kaki terjulur keluar..
BALLET FLAT
tak lapuk dek hujan dan selalu ade permintaan.. hee~ ringan / ringkas / selesa.. macam macam design ade..
PUMPS
gaya formal, tertutup depan dan belakang.. cantik.. hee~ ketinggian tumit tak tetap tapi sesuai untuk semua majlis.. nak pakai g keje pon boleh..
PEEP TOES
dia macam main cak cak plak ha.. hee~ bila pakai nampak la jari kat situ ha tapi tak banyak.. cute kan ? wajib ade nih..
 ANKLE STRAP
tak lapuk dek hujan.. dari dulu sampai sekarang memang ade jek permintaan sebab sangat sesuai untuk semua majlis.. ye.. nak g office pun boleh pakai ni.. ade tumit tinggi dan rendah..

sebab tu, kalau kakak memilih kasut untuk kegunaan berkala, kakak memang akan pilih Vincci dari duuulllluuuuu lagi.. dari zaman baru pandai nak pakai kasut tumit, dari zaman nak pandai berjalan gaya catwalk.. hee~

kalau korang singgah mana-mana shopping mall, mesti akan nampak VINCCI terpampang jelas menayang kasut kasut terbaru rekaan dorang.. kan ? kan ? kan ? dan setiap kali itu jugak kakak akan menyinggah.. tak beli pon tak pe, kita aim dulu mana yang berkenan kat hati.. sampai masa nanti baru beli.. hee~ kenapa kakak pilih Vincci ?

  • harga berpatutan
  • berkualiti ( tahan lama, selagi tak rosak, selagi tu boleh pakai )
  • banyak pilihan
  • trendy
  • selesa
  • sesuai untuk apa-apa majlis
  • selalu ade diskaun !!! yeay !!
dan kalau korang buat pilihan yang betul, kasut korang mungkin lebih menyerlah berbanding aksesori lain.. hee~ eh !! ini serius tau.. tak de main main ni..


hadiah dari encik suami kakak.. hee~ tengok !! hadiah pun kasut Vincci kot.. korang hado ??

tapi kalau korang nak beli pape kasut pun, korang kena mintak staff dorang explain kasut mana yang sesuai dengan korang supaya tak mengganggu aktiviti dan kesihatan.. korang tau la kan kalau kerap pakai kasut tumit tinggi, boleh menyebabkan sakit tulang belakang.. haa.. tapi dengan Vincci, korang jangan risau sebab banyak pilihan menarik.. beli la dua.. satu kasut tinggi, satu yang flats punya.. baru la dapat mix and match mengikut pemakaian korang..

kalau korang tanya kakak, best shoes mampu milik yang kakak akan kekalkan untuk dijadikan koleksi peribadi kakak.. kakak tetap akan pilih Vincci.. hee~ korang tak try lagik,jangan cakap banyak.. ce try dulu nanti baru nilai..

kakak agent Vincci ? hahaha~ tak la !!!! kakak cerita benda betul jek.. kakak sendiri pakai brand Vincci kot..


mulakan langkah pertama pada 2017 dengan yakin !! tak nak ? hee~


You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS