CARA MAKAN PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE DENGAN CARA YANG BETUL

February 15, 2017

haa.. sebotol kecik yang femes dengan pesakit kembung perut dan gastrik !! tadaa-- Peppermint Ginger Plus yaw-- tapi bukan itu jek tau.. ada kelebihan lain yang korang kena tau..

FUNGSI PEPPERMINT GINGER PLUS

  • melegakan rasa loya + morning sickness ibu hamil
  • melegakan mabuk laut
  • melancarkan proses pembuangan angin dari dalam badan
  • meredakan masalah gastrik
  • memudahkan proses pencernaan
dan paling best, sebab pil kecik kaler hijau tua nih telan menjalani ujian klinikal dan membuktikan keberkesanannya !! maksudnya.. korang makan, CONFIRM membantu mengurangkan rasa tak besat dalam badan korang tu.. hee~

KANDUNGAN PEPPERMINT GINGER PLUS



  • melegakan otot perut
  • ia mempunyai kesan penenang
  • membantu proses penghadaman
  • membantu mengurangkan mabuk laut / darat
  • melegakan kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan yang timbul kesan dari kimoterapi
  • pudina meransang pengeluaran peluh
  • rasa sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikirang yang jelas dan menigkatkan fokus

  • meransang enzim salvia untuk pencernaan makanan
  • melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual angin ketikamengandung, selepas melahirkan dan semasa pantang
  • satu kajian di United Kingdom menunjukkan bahawa halia menghalang muntah selepas pembedahan

  • orang-orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut. ia melegakan perut senak dan mengelakkan gelaja selesema sekaligus membentu mengatasi masalah elergi dalam saluran usus

  • digunakan oleh orang-orang Mesir Purba
  • melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak
  • meransang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit
  • memberi peredaran tenaga dalam badan dan lembut pada perut

CARA MAKAN PEPPERMINT GINGER PLUS

ada dua cara untuk menikmati khasiat Peppermint Ginger Plus nih tau..

1 : telan jek gitu

2 : boleh campur 2 biji ke dalam minuman kegemaran korang.. tapi kalau boleh air suam la supaya lebih mudah larut.. 

korang amalkan 2 - 3 kali sehari.. in shaa Allah.. semua selesai..

nanti kakak cerita ya.. macamana Nur Aina boleh terjebak minum larutan Peppermint Ginger Plus nih.. hee~

TESTIMONI PEPPERMINT GINGER PLUS

apa kata pengguna ? hee~ alhamdulillah.. buat masa nih semua baik baik saja dan memang Peppermint Ginger Plus sangat membantu..




sebotol comel nih cuma berharga RM 45.00 jek pon.. semua mampu kan ? kalau nak dibandingkan dengan minum minuman halia kat luar sana, korang hanya dapat manfaat halia.. tapi nih ade 4 manfaat dalam 1 botol.. best ke hebat ?


klik ICON tu untuk buat pembelian.. 

dan lepas tu jangan lupa hubungi kakak untuk konsultasi khas.. hee~



You Might Also Like

12 comments

  1. owh inilah khasiatnya.. selalu tngok org post pasal shaklee ni dekat fb tp tak tau khasiat nya. skarang dh tau. tq kak atie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ thanx tau sudi baca entri kakak..

      Delete
  2. Selalu tngk kat ig Irine pasal product Shaklee ni 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah~ lepas nih tengok blog kakak plak ye..

      Delete
  3. banyak kelebihan shaklee nie ek.. e'in tak penah try lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti e'in try la set kecantikan.. memang best.. bukan semata untuk cantik jek dik tapi sihat sekali.. in shaa Allah..

      Delete
  4. Best la. Sebijik je pun angin menderu-deru keluarnya. Atas bawah pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah~ atas bawah tu yang win tu.. bila terlepas seme, lega weyh..

      Delete
  5. Anonymous21 July, 2017

    Rm45 plus pos ke cmne ye

    -Sheerma Kaur-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yunk.. RM 45.00 without postage.. postage + RM 8.00

      Delete
  6. Kalau cod area mna ye? Kalau utk mommy pregnant 5 bulan blh x? Ada effect x...khasnya utk baby dlm perut. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh COD di sekitar bukit jalil / puncak jalil.. hee~ in shaa Allah.. tak de pape effect pada bayi.. boleh saya tau ibu hamil ada masalah angin ke ?

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS