MARISSA SHOPPE BERAKSI LAGI DI TCE BABY EXPO 2017

March 07, 2017

haa.. sape tak kenal dengan butik ibu dan bayi yang terkenal kat instagram nun kan.. hee~ ye la.. Marissa Shoppe la.. waalupun kakak tak de bayi la kan, tapi bila scroll jek instagram, nampak la Marissa Shoppe nih dok update dorang pun stock.. pergh !! macam-macam ade kat butik dia kan ?

ya !! kakak ade update pasal Marissa Shoppe sebelum nih dan sape pembaca setia blog kakak * pergh !!! perasan.. hahahaha~ * mesti perasan.. ke tak jugak ? haish.. korang nih kan..


tapi kakak bukan nak highlight yang tu.. yang nih haa..


eh !!! nih tahun lepas !! tahun lepas.. hee~ untuk tahun 2017 nih, korang tau tak yang Marissa Shoppe dah all out untuk berikan penjimatan kat beg duit korang secara melampau ? tak percaya jugak ? ala.. susah la korang nih.. seme tanak percaya tau..

sebab dorang akan bagi :

  • FREE gift
  • FREE goodies bag !! ( pelanggan terawal )
  • FREE tester * kakak dengar dorang dah start jadik pengedar makanan bayi yang organik tu.. yang tak de bahan perasa tu.. * 


TAWARAN DARI MARISSA SHOPPE

agak-agak korang ape yang dorang nak tawarkan kat korang nanti ? haa.. pada hari kejadian la.. selain dari barang-barang FREE tu.. korang nak carik ape ?

  • SET BERSALIN
    • Nona Roguy
    • Tanamera
    • Spa & Ma
    • Anugerah
    • JMD
  • MINYAK TELON
    • Tropika
    • Joielle
    • Tanamera
    • Bebiku
    • Mustika Ratu
    • Anugerah
    • Yu Yee
    • Bebiku

  • Bengkung zip / bertali / zapp 
  • Tungku
    • Tungku Besi
    • Tungku Herba
    • Bantal Panas
  • Milkbooster
    • Mom More Milk
    • The Milk Story
    • 12ounce
    • Lacto Momma
    • Umma Lacto
    • Tamar Cocoa
    • Moms Choc
    • Habsyi Oil
    • Vita Milk Dianz
    • Jus Al Kurma
  • Pelbagai brand botol susu
  • Baby carrier ( orang kata dia nih jual yang original tapi murah.. hee~ )
  • Homemade baby foods !!!!!!!
  • Jus Caliph dan Caliph Cereal
huwaaa-- katanya banyak lagik weyh !!! cane kakak nak taip semua ? lenguh jari jemari runcing kakak nih.. 


korang nak botol susu COMOTOMO, MIMIJUMI,PHILIPS AVENT, DR BROWNS, UMEE, PIGEON dengan harga yang murah ???????
tapi !!! 

dorang buat semua nih untuk korang korang korang pelanggan setia Marissa Shoppe.. nampak betapa dorang cuba berikan yang terbaik termasuk menjaga poket korang supaya tak kontang.. ade ke patut dorang bagi jaminan MARK DOWN PRICE SEHINGGA 50% dari harga butik !!!! adoi.. asal la kakak tak de baby time time gini.. hahaha~ over kan kakak..

jangan lupa temujanji korang dengan Marissa Shoppe !!

30hb Mac - 02hb April 2017
10.00 pagi - 9.00 malam
Midvalley Exhibition Centre
Booth 58 & 59 ; Hall 1

INSTAGRAM RASMI : MARISSA_SHOPPE
UPDATE PROMO KAT SINI : MS @ TCE BABY EXPO
FANPAGE : MARISSA SHOPPE
WHATSAPP ( ONLY !! ) : 017 6217331
CONTEST SEPANJANG TCE BABY EXPO 2017 : BERNILAI RM 780.00 !!

kalau ikut tarikh tu, korang dah gaji kan ? hee~ kakak teka jek..

You Might Also Like

2 comments

  1. wah menariknya..tq atas info sis..amat berguna untuk ibu macam saya dan diluar sana.

    jemput baca entry terbaca di blog saya

    http://dotneeda.blogspot.my/2017/03/set-penjagaan-wajah-nutriwhite-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ nanti miss qisteen jangan lupa singgah tau.. boleh shopping untuk anak2..

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS