BELI QURTA HIPSTER SWEET AIMAN DAN BERPELUANG MENANG VIOS MERAH

June 08, 2017

nah !! dah beli baju raya ke belum ? hee~ dah nak separuh bulan Ramadan ni.. mana la tau kan kot belum beli.. haa.. ke tak tau nak beli baju fesyen cemana ? nih kakak nak cerita la ni.. cemana kalau korang beli kurta hipster tapi korang ada peluang nak menang Toyota Vios ? best kan ? best kan ? 


QURTA UNIVERCITY

mesti korang tertanyakan ape yang BEST sangat kurta dak Aiman Tino nih kan.. haa.. mesti la ade yang BEST kalau tak, kakak tak tulis..

  • limited edition
    • nah !! dah habis, habis le.. tak de nak topup lagik.. jadi.. kena beli sementara stok masih ada ni..
  •  potongan slim fit
    • confirm selesa yakmat sebab terletak jek kat badan dan tak menggelebeh..
  •  material premium
    • kalau cakap soal kualiti, ini sangat penting !! dengan cuaca tak menentu kat Malaysia nih material premium yang digunakan di import dengan kualiti terbaik.. antara material yang digunakan seperti Mix Cotton, Cotton Polyster dan limited print..
  • label
    • ehem.. ini bukan beli borong lepas tu letak label ya.. hee~ ini memang siap jahit kemas dengan penuh kasih sayang.. gittew--
elemen hipster yang dipilih Aiman Tino menampilkan keselesaan dan kasual untuk semua peringkat umur dan jantina.. ha ? jantina ? maksudnya perempuan pun boleh pakai kurta ni ? hee~ 

YA !! cutting unisex dengan 10 warna yang sangat meriah, boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.. tak percaya ? 


diisnpirasikan oleh Aiman Tino sendiri dengan kerjasama dato' Ryzal Jamaludin iaitu pengasas produk Wonder Glow, kurta ni boleh didapati dengan harga RM 79.90 jek.. murah kan ? 

KAT MANA NAK BELI ?

korang boleh beli kat sini :

  • Pasar Raya Besar Mydin USJ, Subang Jaya, Selangor
  • Pasar Raya Besar Mydin MiTC, Ayer Keroh, Melaka
  • Pasar Raya Besar Mydin Bukit Mertajam, Pulau Pinang
  • Pasar Raya Besar Mydin Kubang Kerian, Kelantan
  • Pasar Raya Besar Mydin Pelangi Indah, Ulu Tiram, Johor
  • Pasar Raya Besar Mydin Meru Raya, Ipoh, Perak
  • Pasar Raya Besar Mydin Gong Badak, Terengganu
  • Emporium Mydin Sinar Kota
  • Busana @ Menara Mara , Kuala Lumpur

NAK MENANG TOYOTA VIOS !!

mestilah nak.. kan ? hee~ bagi memeriahkan pelancaran Qurta by Sweet Aiman dan sebagai tanda terima kasih, Sweet Aiman telah melancarkan peraduan "Soul to Seoul contest Sweet Aiman" dan semua peminat berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu sebuah kereta Toyota Vios, percutian ke Korea dan wang tunai sebanyak RM 10 000.00 !!


cara penyertaan ni mudah jek.. untuk setiap pembelian produk kosmetik keluaran Sweet Aiman atau Qurta, korang layak jek nak sertai peraduan "Soul to Seoul Contest Sweet Aiman".. korang cuma perlu scan QR Code yang ada kat belakang korak produk kosmetik dan tag pakaian.. nanti korang akan 'dibawa' masuk ke laman web Peraduan Sweet Aiman.. nanti korang kena la isi maklumat korang seme..

tapi !!

resit pembelian dan nombor ID Sweet Aiman tu kena simpan sebagai bukti pembelian.. tau..

versi dak Aiman Tino..
versi dakaina.. hee~
untuk maklumat lanjut tentang warna yang masih available / saiz / lokasi jualan :

TELEFON : 016 7094042
EMAIL : sweetaiman360@gmail.com
LAMAN WEB : www.sweetaiman360.com
FACEBOOK : AIMAN TINO CLUB
INSTAGRAM : SWEET AIMAN 360

kalau korang nak hensem - sweet -sweet baby face macam dak Aiman Tino, boleh la start dengan beli baju dia.. hee~ mana la tau.. kot kakak kompius nanti..

You Might Also Like

26 comments

  1. wow!hebat hadiah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kan !! terliur jugak.. mana tau kot ade rezeki ke kan..

      Delete
  2. aiman tino pulak? ermmmmmmmmm.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ ko jangan macam2 e'in.. layan kan aje.. masing2 pandai dah nak buat side income.. mana tau ade rezeki kan..

      Delete
  3. Kurta cantik. Bios lg cantik haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. pergh jugak masa kakak baru dapat tau.. hee~

      Delete
  5. Replies
    1. kan !! sebab lelaki pompuan boleh pakai.. kalau pompuan pakai dah macam blouse dah.. hee~

      Delete
  6. Replies
    1. ape yang menarik ? kurta / hadiah / aiman tino ? hee~

      Delete
  7. Cantik kurta merah hitam tu...

    ReplyDelete
  8. tu dia.

    leh dapat vios merah lagi tuh.

    ReplyDelete
  9. Beli Qurta dapat Aiman, mesti laku laju2 kan... Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah~ kalau 3 pemenang ? mau boboiboy dak aiman tino tu.. kena pecah tiga..

      Delete
  10. wah hebat aiman tino ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ bagus kan.. muda muda dah ada macam2 bisnes.. bagus.. suka..

      Delete
  11. peminat aiman tino ke nie?

    ReplyDelete
  12. Lku keras Kurta ni kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la sis.. tapi dengarnya banyak dah habis.. hee~

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS