REVOLUSI SANDWICH MENEPATI SELERA DARI GARSA KITCHEN, WANGSAMAJU

by - September 06, 2017

wah !! sampai ke sandwich nak di-revolusi-nya hai pon.. hee~ ye la.. selera rakyat Malaysia pun pelbagai kan.. kakak tak rasa pelik atau pun sesuatu yang luar jangkaan sebab dah banyak selera lama dinaiktaraf kembali.. gittew-- dan salah satunya sandwich dari Garsa Kitchen.. haa.. ape yang menarik ?


ya !! sepenuhnya milik Bumiputera Islam tau dan dah confirm la halal.. bukan tu jek, dengan kepelbagaian inti yang memang luar jangkaan kakak sendiri sebenarnya..



didatangkan khas dalam kotak cantik yang memang jelas tertera label HOMEMADE SANDWICH.. sinonim dengan homemade, mestilah sama dengan apa yang kita makan kat rumah.. hee~ tak kedekut inti dan roti yang sangat lembut..

bahan-bahan yang digunakan dah tentulah yang segar saje weyh.. ini dijamin tau..


ada 2 saiz yang korang boleh pilih iaitu L ( 24 pcs ) dan M ( 12 pcs ).. kalau nak buat majlis, elok la oder banyak sikit sebab nanti berebut plak kan.. alang-alang tu oder jek la yang besar biau seme dapat merasa..

hharga pun sangat berbaloi iaitu dari RM 25.00 hingga RM 60.00 tak termasuk kos penghantaran.. ha ? ade penghantaran ? ya !! ada.. dorang memang buat special delivery kat lokasi-lokasi tertentu tau..

RUJUK SINI --> KUALA LUMPUR - PUTRAJAYA - SHAH ALAM


dan !! 
menu baru yang korang wajib try..

one and only SALTED CHICKEN SANDWICH..


GARSA KITCHEN


GARSA KITCHEN

NO 27, JALAN 2/27E, WANGSA MAJU , Seksyen 10
Kuala Lumpur 54200

no tel : 013-242 4808
waktu : 8.00 pagi- 10.00 malam ( Isnin - Sabtu )




WAZE : Garsa Kitchen
map coordinate : 3.189423, 101.736370
landmark : jalan antara PETRON dan INSTITUT TERJEMAHAN & BUKU MALAYSIA

website : WWW.GARSAKITCHEN.COM
fanpage : GARSA KITCHEN KL

kalau korang nak datang collect kat kedai pun boleh tapi kena roger dorang paling kurang sejam awal la.. tanak la nanti korang datang, oder tak siap lagi.. hee~ sebab dorang terima banyak pesanan setiap hari tau.. SETIAP HARI !! bukan kengkadang..

kalau korang nak buat delivery pun boleh.. kasik roger jek kat nombor telefon dorang tu, bagi lokasi.. senang kan ?

ape lagi !! boleh la oder buat minum petang.. eh !! lunch pon boleh.. dinner pun tak pe.. oder jek la.. hee~

You May Also Like

7 comments

  1. Mmg suka sandwich garsa ni... Menu baru pn sodap

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ tu la tu.. memang sedap + isi banyak.. tak rasa rugi lansung tau..

      Delete
  2. Replies
    1. betul tu.. hee~ kenyang weyh.. kalau diet tak bleh makan tau..

      Delete
  3. mmg terliur tengok..makan sandwich dengan minum coffee starbuck..perghh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~ dia siap menambah kopi stabak tu.. adoi.. wrong time ni kak fuzy ooi..

      Delete
  4. Menarik! Sekarang ni kalau kreatif boleh jer buat modal utk berbisness kan Atie. Orang KL pun mmg suka shopping. Janji sedap dan menarik sure diaorang ulang order.

    ReplyDelete