#tweetseram : "MEMANG ADA STUDENT BUNUH DIRI.."

by - September 15, 2017

like seriously ?? fuff-- berpeluh gak a kakak baca kisah ni.. tapi kakak tobat dah la nak baca cerita seram tengah tengah malam.. walaupun feel dia lebih sikit tapi memang boleh kena batu karang tau.. ye la.. nak terkencing tapi ngko tahan sampai ke pagi.. hahaha~ 




kisah seram kat asrama memang tak pernah habis.. kan ? dulu masa kakak belajar kat sebuah kolej kat Melaka pun macam tu jugak.. cumanya.. tak berani nak ulas sebab bukan kakak yang diganggu sebaliknya rakan sebilik kakak..

إِنَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لَا تَرَوْنَهُمْ ۗ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاءَ لِلَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ

sesungguhnya dia ( syaitan ) dan anak keturunan dari bangsanya dapat melihat kalian sementara kalian tidak dapat melihat mereka.. sesungguhnya Kami telah menjadikan syaitan-syaitan itu sebagai pemimpin bagi orang-orang yang tidak beriman.. 
[ al-A‘râf- 7 : 27 ]

sesungguhnya Dia pemilik segala apa yang ada di langit dan di bumi.. kita letakkan sepenuhnya pada Dia semata-mata tanpa keraguan.. ya.. hee~ tapi !! mana yang pelik pelik tu korang jangan la cakap besar ke bangga diri ke.. tau.. sama sama kita amik iktibar dan pengajaran sedikit sebanyak..

You May Also Like

5 comments

  1. seram jg yea..
    amalkan ayat kursi in sya allah

    ReplyDelete
  2. Atie hilmi memang hebat.. pernah segroup task shaklee.. mmg mantop

    Shidotdotcom.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. adeii. benda halus ni memang wujudkan. tp mintak jangan diganggu kita. dia alam lain, kita alam lain.

    ReplyDelete
  4. kat twitter sekarang memang ramai yang share cite-cite hantu.. kite minat nak bace tapi kena siang laa.. haha

    ReplyDelete
  5. Memang seram.pernah nnpk budk kena rasuk..memg tidur bilik kawan ler

    ReplyDelete