PELBAGAIKAN IDEA KREATIF UNTUK KENANGAN MELALUI PRINTCIOUS.COM

by - October 03, 2017

tengok tajuk dah tau apa yang kakak maksud kan.. kan ? hee~ ye !! saat korang memerlukan hadiah atau cenderamata untuk kenang-kenagan dan bila NORMAL IS BORING, apa kata kita cuba pelbagaikan kreativiti melalui saluran yang sangat menrik dan memudahkan.. kini !! dengan Printcious.com, semuanya bukan lagi mustahil !!


sebagai wanita yang sangat peka dan sensitif dengan tarikh-tarikh ulangtahun kelahiran, ulangtahun perkahwinan, jemputan pelbagai majlis dan macam-macam lagi yang dititikberatkan sampai tak terfikir dek orang lelaki.. tapi dah kalau selalu, buntu juga nak bagi apa sebagai kenang-kenangan.. kan ?


PRECIOUS GIFTS FROM YOUR HEART - printcious.com


haa..

inilah masanya korang kena explore lebih banyak ruang dan peluang yang lebih kreatif - mudah - cepat.. sebab ? kualiti untuk custom made lebih menarik dan bersesuaian dengan apa yang diinginkan.. gittew--

PRINTCIOUS.COM

kakak ni sejenis yang suka kumpul barang kenangan tapi hat yang besar-besar senang nak nampak.. memang teringin sangat nak ada gambar kanvas Nur Aiman dan Nur Aina lepas tu nak lekatkan kat dinding ruang tamu.. em.. nasib ada Printcious.com ni !! dah la mudah, murah plak tu.. --> overclaimed ? tak lah !!

serendah RM 49.90, korang boleh dapat kanvas yang korang design sendiri tau..

dah nama pun hadiah berharga dari hati, confirm la korang kena masukkan gambar - edit sikit dan submit order sendiri.. barulah puas hati.. kan ?

KUALITI KANVAS DARI PRINTCIOUS.COM


dah tengok ? haa.. macam tu la yang kakak oder untuk kenang-kenangan #duanur tu.. sebab tengah murah ni siap ada 30% tu.. siapa yang tak suka diskaun kan ? kan ? dan paling best, korang boleh membuat pesanan menggunakan telefon pintar korang jek-- selagi boleh bukak www.printcious.com, tak de masalah..

APA LAGI YANG ADA DI PRINTCIOUS.COM

banyak wakkkkk.. tak tau kakak nak listkan cemana ha..

pilih jek la jenis ape hadiah yang yang korang nak bagi kat insan istimewa tu, confirm akan buat dorang tersenyum lebar.. mana tak nya.. HADIAH BERHARGA DARI HATI.. gittew--

semudah :

  • pilih jenis hadiah
  • masukkan gambar ( design )
  • kalau nak tambah wording pun boleh
  • buat pesanan !!
senangkan ? yang penting mengikut citarasa suka hati korang nak hadiah tu cemana..


PROMOSI PRINTCIOUS.COM

haa.. ye.. macam sekarang ni tengah meriah bagi diskaun 30% untuk semua produk dorang tapi sehingga 08 Oktober 2017 ni jek tau.. lepas 08 Oktober nanti kita tengok apa lagi diskaun yang dorang nak bagi sebab Printcious.com memang rajin bagi customer dorang diskaun.. bermakna, korang berjimat lebih dari apa yang sepatutnya korang belanja.. ting !!


"giving with art is giving with heart !!"


jimat dah banyak masa dan duit korang untuk hadiah !! best kan ? hee~ kalau best, nah !! maklumat lanjut untuk rujukan korang..

LAMAN WEB :
www.printcious.com.my

FACEBOOK :
www.facebook.com/printcious

INSTAGRAM :
www.instagram.com/printcious

nanti dah sampai kanvas yang kakak pesan, kakak show off ya.. hahaha~ jangan jeles !!

You May Also Like

13 comments

  1. mcm2 bole tempah ..bole jdkn adiah utk family & kwn2

    ReplyDelete
  2. nanti bila besday hubby n anak boley cari hadiah d sini

    ReplyDelete
  3. Best kan PrintCious ni atie. Mcm2 kita boleh deko ikut idea kita sendiri.

    ReplyDelete
  4. Hadiah yang terisitmewa untuk saat istimewa kan atie hilmi

    ReplyDelete
  5. Good sharing..macam besttt laa..jap lg nak tgk website dia..😍😍

    ReplyDelete
  6. kena beli cepat2 ni sebelum 8 octoberrrr

    ReplyDelete
  7. Wahh bestnye. betul ke ni boleh print gambar sendiri. Qiss pun nak cuba. Boleh jadikan hadiah untuk kawan2 dan keluarga.

    ReplyDelete
  8. Tak pernah tau pun pasal ni. Bestnya. Boleh la fikir hadiah untuk birthday husband lepas ni.

    ReplyDelete
  9. Cantik gila kan design-design dari printcious ni. memang worth it lah untuk abadikan kenangan :)

    ReplyDelete
  10. Wah menarikya.
    Takkan lepaskan peluang untuk berkunjung ke laman printcious.

    ReplyDelete
  11. Desainnya bagus sekali pria bisa juga tuh pakai untuk macho.

    ReplyDelete
  12. Lepas ni boleh cuba print cadar pula... letak gambar suami kan... selalu orang buat sarung bantal je.. idea menarik kan..

    ReplyDelete