STEAKHOUSE HALAL YANG MURAH DI SERI KEMBANGAN, SELANGOR

August 12, 2015

Semalam kakak memang target tak nak masak untuk makan malam.. jadik.. lepas aje drop stok Shaklee kat PUJ 4 ( new consumer.. hee~ ) aiman ajak pergi makan 'daging'.. puas fikir kat mana nak lepak makan 'daging' yang macam aiman nak.. ada satu steak house kat Puncak Jalil tu, tak kena dengan selera kakak.. hahaha~ serba tak kena.. dari service sampailah kepenyudah makan.. haa.. fahamkan ?


Sekali encik suami petik.. dan kakak ikut setuju.. 





kami lapar tapi kami kaki selfie..
ada kami kisah ?
hee~

Ini kali ketiga kami singgah dan isi perut.. untuk tekak nak western pada tengah bulan ; adalah sangat sesuai.. hee~ portion memang sesuai dengan tekak kami empat beranak.. rasa ? alhamdulillah.. tidak menghampakan sama sekali, cukup rasa.. aiman memang suka western foods, lagi-lagi steak.. memang laju jek la dia makan..


Wild Mushroom Soup + Garlic Bread..
SEDAP !!


Mix Grill Beef + Chicken..
kakak punya tapi kena pow dengan aina..
kongsi-kongsi orang kata..
SEDAP !!


Mix Grill Lamb + Chicken..
encik suami punya..
pun kena pow dengan aiman..
hahaha~
SEDAP !!


Meatball ala-ala IKEA, aina punya..
tapi kakak suka dia punya Potato Mashed..
semua Mashed Potato kakak pow..
lelemak sedap..
hee~
SEDAP !!

air yang kami order ?
hee~ jangan gelak tau..
kami order air kosong jek sebab fobia dengan kedai makan yang buat air tah pape..
lagi-lagi teh ais kegemaran kakak..
dari dok kakak kutuk tak habis, baik kami sekeluarga order air kosong jek..


 kakak cecurik snap menu dorang.. 
hee~ murahkan ?
kakak tak sempat merasa dorangnye dessert lagik..
tapi akan repeat semata-mata untuk dessert..


 Nih fanpage dorang !!
https://www.facebook.com/Steakghetti
hee~

Alamat dorang plak :
No. 109-G,
Jalan PUJ 3/3, Taman Puncak Jalil,
43300 Seri Kembangan..

Untuk buat reservation :
+6012 634 3443

Yang penting, STEAKGHETTI ni sediakan makanan barat yang dijamin HALAL.. takde keraguan.. hee~ service tiptop, laju jek.. kalau dah lapar teruk tu, singgah - baca menu - order - borak pasal anak-anak - tadaaa.. dah boleh makan..


You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS