PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2015

November 01, 2015



hai NOVEMBER !! hee~ masih bersinar dan berseri ? semoga gitu la hendaknya ya.. em.. kejap jek kan dah nak hujung hujung tahun.. dah la kejap, dia sama macam kejutan dari Shaklee ni.. bulan lepas dorang kasik vitamin cantik.. bulan nih dorang kasik PARTNER vitamin cantik tu.. pffffttttt-- sape yang betul-betul jaga kecantikan mesti tau punya laa.. 



kakak persembahankan !!




hee~ kenalkan ? ape yang best SR VITAMIN C SHAKLEE ni ? haip !! mesti la best sebab produk bestseller nih.. jangan memain.. jom kita intro sket..

orang dok buat perbandingan dengan kesemua jenis vitamin C kat pasaran tapi kenapa kena jugak beralih arah ke SR VITAMIN C ni ? best hape kebenda dengan menda nih ? SUSTEINED RELEASE tu hape plak ? eh !! banyak terma nak kena faham ni.. hee~

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS ni merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprientari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melapaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam..

maksudnya, takkan ada pembaziran penyerapan oleh vitamin C tu dan penyerapan mengikut keperluan badan kita..


APA YANG BEST SANGAT SUSTAINED RELEASED VITA-C PLUS SHAKLEE ?

  • membentuk kolagen - Vitamin C merangsang pembentukan kolagen.. kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu,gusi, rangka dan tulang rawan.. sekiranya kekurangan vitamin C kawasan ini akan cepat hilang elastik yang menyebabkan proses penuaan..

  • kecantikan kulit - kulit akan lebih cerah dan kurang berlaku masalah kulit kering dengan pengambilan vitamin C secara berterusan..

  • sebagai anti-oksidan yang kuat - vitamin merupakan antioksidan atau salah satu cara untuk melawan penyakit..

  • membantu mencegah kanser - mampu meningkatkan interferon semulajadi atau daya ketahanan yang tinggi serta mampu merangsang pengeluaran T-cell untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan..

  • meningkatkan sistem imun badan - membantu membina sel darah merah dalam tubuh untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, mengukuhkan sistem imun..

  • membantu meningkatkan kesan pemulihan - membantu dalam penghasilan kulit baru, alergi dan memudarkan parut..

  • memperbaiki simpton pendarahan - kekurangan vitamin C menyebabkan masalah gusi berdarah, kulit kasar, kulit ruam dan kulit kering..

  • mengelakkan terjadinya insomnia - membantu fikiran lebih tenang, kurang stress dan masalah mental seperti keresahan..

  • mengekalkan kolestrol sihat - membantu megurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengahalang pendarah dalam hidung dan kapilari dari darah..

APA JADI KALAU KEKURANGAN VITAMIN C ?
  • cepat letih dan lemah
  • mudah stress
  • kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar
  • mudah diserang demam, batuk dan selsema
  • wajah dan kulit lebih cepat nampak tua dari usia
  • antibodi yang lemah
  • sakit-sakit sendi
  • kapilari atau salur darah cepat tersumbat
  • luka lambat sembuh
  • gigi kelihatan kuning terutama bagi perokok

PERBEZAAN SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS DENGAN VITAMIN C DI PASARAN


  • vitamin C Shaklee adalah yang pertama bertindak secara pelepasan jam demi jam selama 5 jam untuk memenuhi keperluan tubuh..

  • satu tablet membekalkan 525.35mg vitamin cCsemulajadi iaitu bersamaan dengan 7 biji setengah buah oren..

  • membekalkan120mg Citrus Bioflavonoids complex..


LOVE ;


You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS