PROMOSI SHAKLEE APRIL 2016

April 01, 2016


assalamualaikum APRIL 2016 !!

hee~ ini bukan april fools tau.. ini kenyataan sesungguhnya Shaklee berbesar hati menawarkan promosi berani mati.. untuk kesekian kalinya.. ya.. untuk kesekian kalinya handphone kakak akan jemmed dek penangan promosi ni.. hee~


ape bestnye OMEGA GUARD dan SR VITA C PLUS ni ? hee~ sape nak cantik mesti tau ape yang bestnye dua botol ni.. meh la kakak share sikit ape yang bestnye tu..

KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE

  1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita 
  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 
  3. Mencegah salur darah dari tersumbat 
  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok 
  5. Mengekalkan tekanan normal darah 
  6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 
  7. Mengurangkan sakit kepala 
  8. Merendahkan kolestrol 
  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan 
  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL 
  11. Mengawal masalah obesiti 
  12. Mengurangkan risiko penyakit jantung 
  13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin 
  14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak 
  15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak 
  16. Membantu menyihatkan paru-paru 
  17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll 
  18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE ( lupus erythematosus ) 
  19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang 
  20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
  21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan 
  22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik  
  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi 
  24. Mencegah penyakit gout

KELEBIHAN VITA-C PLUS SHAKLEE

  1. Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang
  2. Mencerahkan kulit
  3. Melambatkan proses penuaan
  4. Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
  5. Meningkatkan sistem imunisasi badan
  6. Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
  7. Mengatasi masalah gusi berdarah

haa.. ape lagik ? tengah promoni cepat cepat rembat sebotol dua.. jangan nanti dah hujung hujung promo korang kejar kakak, jadik la macam kes promosi ESP bulan lepas.. sampai putus slipar kakak kena kejar dek korang.. hee~

untuk pembelian bulan ni, kakak plan nak kasik FREE GIFT lagi la.. tapi nak bagi ape ye ? nanti la kakak fikirkan..

LOVE ;

You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS