JADUAL IMSAK DAN BERBUKA PUASA 2016 NEGERI SELANGOR

June 05, 2016

hish-- walaupun kakak dok kat Kuala Lumpur * alamat sekarang * kakak tetap anak jati Selangor.. dah kira tanah tumpah darah dah tu dan rasanya akan kembali ke alamat Selangor dalam setahun dua ni.. hee~ in shaa Allah.. tapi bukan tu yang kakak nak share, ade benda paling best yang rakyat Malaysia tunggu tunggu dan semua rasa benda ni penting..

JADUAL IMSAK * tamatnya waktu sahur * DAN BERBUKA PUASA untuk negeri Selangor.. hee~ nih kalau kakak tak de jadual ni memang tak boleh nak bajet masa nak kejut encik suami + #duanur bangun sahur.. nah !! g print sesiap, tampal kat peti ais.. hee~



** lampiran jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak bagi seluruh negeri Selangor tahun 1437H / 2016 yang kakak sertakan ini adalah rasmi terbitan JAKIM

haa..
dah ade jadual ni jangan ponteng puasa plak..
hee~

nak tengok cara kakak susun menu berbuka dan sahur ? haa.. saba tau.. nanti kakak share..

HA !!
korang g beli makanan kat bazaar Ramadhan mana ?
meh intai sini untuk senarai bazaar Ramadhan yang MUNGKIN dekat dengan korang..


nak topup energy + jaga badan menuju ke hari raya ? hee~ ye la.. dah g bazaar Ramadhan, tapau macam macam kan ? bukak sini plak untuk promosi KENYANG - KURUS - JIMAT - CANTIK / ENSEM menjelang raya.. 


You Might Also Like

0 comments

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS