WANITA MAKHLUK ISTIMEWA

August 02, 2016

sebab tu sekali lagi shak.lee buat BULAN SAYANGI WANITA !! hee~ tu kakak saje jek letak sebab wanita memang istimewa.. korang kena bagitau kat suami / tunang / pakwe seme yang korang tu special.. bukan takat roti canai kat kedai mamak jek tau.. lagi special dari cappucino grande kat Starbucks.. hee~

Abdullah bin Amr radhiyahullahu 'anhuma meriwayatkan ; Rasulullah SAT bersadba :
"sesungguhnya dunia itu adalah perhiasan dan sebaik baik perhiasan dunia adalah wanita solehah.."
- HR Muslim ; 1467

sempena korang pun rasa ape yang kakak rasa, sekali lagik kakak nak bagitau.. g pujuk suami / tunang / pakwe korang tapau seset dua.. untuk korang satu, untuk mak dia satu.. mak korang satu.. haa.. tiga set la gitu.. hee~

tapi sebenarnya tak salah pon kalau beli untuk diri sendiri kan ? REWARD.. hee~ sementara tengah promo nih.. manjakan diri sendiri dengan nilai kesihatan yang baik..

kalau hangbag branded korang boleh beli, takkan bitamin untuk kesihatan tak boleh kan.. <-- pendapat kakak la.. hee~








kalau nak beli set set kat atas tu, kakak sarankan jadik ahli dulu la.. sebab nanti korang boleh tebus cash bonus pada bulan berikutnye.. hee~ tapi ade la beberapa set kat atas tu FREE MEMBERSHIP..

nak tau detail ?


You Might Also Like

2 comments

  1. Replies
    1. hee~ menarik sebab harganya jauh lebih murah berbanding hari hari lain.. dah nama pon promosi kan..

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS