8 PERKARA TENTANG SHAKLEE YANG PERLU ANDA JELAS SEBELUM JADI AHLI

October 02, 2016

ha ? jadi ahli Shaklee secara PERCUMA ? ade ke ? ye ke ni ? ke tipu jek ? hee~ ye.. memang ade jek jalan untuk jadi ahli Shaklee secara PERCUMA.. dan sempena bulan OKTOBER nih, kami sebagai SID sangat berbesar hati mengalu-alukan kehadiran orang baru dalam family besar Shaklee.. em..

tapi macamana ?
syok ke best ? hee~



PERIHAL SHAKLEE YANG KORANG KENA TAHU !!

sebelum korang baca lebih panjang ape yang kakak nak repekkan, korang kena faham dan tahu ada beberapa jenis individu yang mendaftar untuk jadi ahli Shaklee iaitu :

1 : individu yang mendaftar untuk jadi ahli bagi mendapatkan faedah HARGA AHLI / diskaun 20 % - 30 % dari harga runcit dan ahli ni tak semestinya buat bisnes tau.. hee~ dan setiap ahli layak untuk mendapat konsultasi istimewa untu 24 jam seumur hidup !! haa.. best kan ?
** bermula MAC 2014, pihak Shaklee telah menguatkuasakan harga ahli adalah untuk ahli Shaklee yang berdaftar SAHAJA dan harga runcit adalah untuk bukan ahli.. mana-mana pengedar yang tak mematuhi penguatkuasaan tersebut akan diambil tindakan tegas oleh pihak Shaklee..

2 : individu yang mendaftar untuk menjana pendapatan dari perniagaan Shaklee.. haa.. kalau korang tergolong dalam golongan ni,korang memang jumpa blog yang betul la.. hahaha~ sebab dengan kepakaran dan pengalaman kakak selama3 tahun dalam perniagaan Shaklee memang terbukti kukuh kerana kakak menggunakan ONLINE MARKETING !!

CARA UNTUK JADI AHLI SHAKLEE ?

ada 2 cara iaitu :

1 : daftar ahli sebanyak RM 80.00 ( semenanjung ) dan RM 90.00 ( Sabah / Sarawak ) - pendaftaran termasuk kos pos Membership Kit..

atau

2 : boleh membeli mana-mana kombinasi produk Shaklee melebihi 200 uv ( point ) iaitu bersamaan lebih kurang RM 700.00..
** boleh isi BORANG PENDAFTARAN KEAHLIAN di sini atau hubungi kakak di talian whatsapp : 017 309 1865..

KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE

satu-satunya produk makanan tambahan yang dijamin selamat dan diperbuat dari sumber semulajadi tampa menggunakan bahan kimia yang merbahaya dan telah melalui ujian klinikal dan mendapat pengiktirafan FDA.. hee~ ape yang BEST SANGAT Shaklee nih ?

  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat ( SLS )
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat ( SLES )
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang



PRODUK SHAKLEE TIDAK HALAL ?

saban tahun isu yang sama.. dah naik muak nak menjawab sebenarnya.. ce arik isu lain yang lebih mencabar.. hahaha~ produk Shaklee HALAL ye anak-anak.. kakak pun ISLAM dan tau mana halal dan haram.. kan mencari yang halal itu fardhu.. produk Shaklee telah mendapat pengesahan halal daripada Islamic Service of America ( ISA ) dan telah juga mendapat pengiktirafan dari JAKIM..




KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

nih yang ramai suka ni.. PENJIMATAN dan BONUS tunai.. kan ? kan ? hee~ korang akan dapat penjimatan sehingga 20% untuk satu satu produk dengan pembelian harga ahli dan paling best setiap pembelian, korang akan dapat UV ( point ) dan UV tu nanti korang boleh tukar dengan tunai pada setiap 14hb.. lagi banyak korang beli lagi banyak penjimatan, lagi banyak point, lagi banyak boleh redeem cash !!

SAYA NAK JADI AHLI SHAKLEE !!!

hee~ amacam ? dah percaya pasal isu HALAL Shaklee ? dah yakin yang memang Shaklee nih selamat digunakan dan memang tak de kandungan bahan kimia merbahaya ? em.. cemana ? beminat nak jadi ahli untuk penjimatan lebih ? gini caranya :

1 : korang perlukan penaja ( sponsor - mentor ) untuk daftarkan keahlian korang.. dan korang boleh gunakan nama kakak ( SITI RABIAH BINTI ADNAN - ID 1073139 ).. pegi jek mana-mana branch Shaklee dan mintak kat dorang borang keahlian..

2 : isi jek melalui online www.shaklee2u.my..

3 : korang boleh isi BORANG KEAHLIAN menerusi form yang kakak dah sediakan ni, dan kakak akan uruskan semua.. kasik kakak 24 jam la tapi untuk kasik feedback semula kat korang.. hee~

APA LAGI KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE NI ?

sudah tentu korang akan dibimbing dari A - Z, dari harga, kira point, manfaat produk, kegunaan produk dan isu-siu kesihatan.. kalau mana nak mulakan perniagaan, kakak akan serapkan korang ke support group yang memang aktif 24 / 7..

majoriti dalam kumpulan kakak adalah surirumah yang mempunyai anak kecik kot.. jadik.. untuk datang ke kelas / meeting setipa hari / malam adalah sesuatu yang mustahil.. kan ? hee~ kami bukan TIPIKAL MLM yang ade kat luar sana yang nak kena g meeting malam tak boleh bawak anak-anak.. tapi kami dlaam keluarga Shaklee sangat menekankan FAMILY FIRST dan kebanyakan aktiviti / kelas pun dilakukan pada hujung minggu.. dan dah tentu lah boleh bawak anak-anak..

eh !! kaka family type kot.. mana boleh tinggalkan anak-anak dan suami.. mesti nak hangkut jek mana pergi..

melainkan kalau korang mintak kelas secara personal, in shaa Allah.. kita boleh set masa yang sesuai untuk jumpa.. kalau tak memang semua dihujung jari jek a-- hee~


You Might Also Like

0 comments

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS