NAK BELI TAKUT TAK SERASI ; TRY LA SAMPLE !!

by - January 13, 2017

haa.. kadang kita nak beli macam macam produk kat pasaran tapi kita tak tau dah guna nanti serasi ke tak dengan kita.. kan ? terutamanya produk untuk anak-anak macam lampin pakai buang dan susu formula.. hee~ nih kakak nak share, kat mana korang boleh dapatkan sample / trial pack / pek cuba cuba untuk produk kegemaran korang..


LAMPIN PAKAI BUANG BAYI

SUSU FORMULA

KEPERLUAN WANITA / LELAKI

PENJAGAAN KECANTIKAN

LAIN-LAIN

tapi kakak tak jamin tau time korang apply untuk sample tu, pihak penganjur masih ada stok untuk sample atau tak.. hee~ papepun, korang try jek a-- mana la tau kan.. 

masa anak-anak kakak kecik dan masih pengguna setia lampin pakai buang ** cis !! skema btol penggunaan perkataan orang tua nih malam nih.. hahahaha~ ** kakak tak terfikir lansung pasal sample nih sebaliknya kitorang ( suami isteri ) terus beli.. haa.. kalau ade pek kecik, dapat la beli pek kecik dulu tapi kalau tak de memang redah jek la pek besar pon.. ade jek yang baru guna dua tiga keping lepas tu ade effect tak best kat kulit anak-anak, kitorang pon tukar la lain.. yang lebih tu bagi la sesape.. hee~

nih !! kakak dah sediakan serba sedikit sample.. mana la tau korang boleh try nanti.. time tu jangan lupa ingatkan kakak ye.. doakan kakak panjang umur dan murah rezeki dah laa.. cececece--

You May Also Like

14 comments

  1. Sama la u...i pon minat benda² pree ni..dlu suka collect sample susu n diapers

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kalau ade anak kecik memang patut dapatkan sample.. sayang la kalau beli pek besar tapi nanti tak serasi dengan anak.. kan kulit anak halus, lembut..

      Delete
  2. I lah tu suka call2 minta sample. Susu & lampin pakai buang :)

    ReplyDelete
  3. kan, senang2 nanti boleh cuba. kalau tak serasi dengan anak, boleh cuba yang lain... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. tu la tu.. jom la kita perabiskan stok sample dorang.. hahahaha~

      Delete
  4. bestnyaaaaa...Mai suka free samples,hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ bukan mai jek, kakak pon suka sama !!!!

      Delete
  5. eh samalah habit kita
    saya dulu pun masa anak kecik, suka try sample
    biasa sample ni pun diorang bagi cukup untuk 2 ke 3 kali penggunaan
    so agak jimat di situ...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! lagi satu kita dapat tengok mana yang serasi dengan anak2 kita kan.. hee~ dah serasi baru la start beli yang besar punya..

      Delete
  6. busyra mmg suka try yg sample dlu. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. kalau anak dara suka sample minyak wangi dengan skincare product kan ? hee~ kakak pun dulu cam tu..

      Delete
  7. Terbaik. Siap ada link untuk dapatkan sample.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ alhamdulillah.. pelan pelan kayuh nih tuan.. mana tau boleh jadi sehebat tuan..

      Delete