CARA MUDAH BELI VITAMIN SHAKLEE MENERUSI SISTEM ONLINE

February 23, 2017

haa.. ramai ahli Shaklee terpinga pinga tiap kali nak buat order Shaklee kan ? hee~ tak pe.. nih kakak ajar step by step yang sangat mudah untuk korang.. susah ke ? ntah.. tak de le susah mana pon sebab kakak memang selalu oder online jek.. dah kata pon bisnes online kan.. ape segala yang boleh di - online - kan.. buat la yang itu..


WEBSITE SHAKLEE

dah tentulah kena masuk website Shaklee.. sebab nak beli barang Shaklee kan.. dah masuk tu barulah boleh buat pembelian..

dan.. korang akan masuk sampai kat sini haa.. hee~ isi lah butiran korang.. ID dengan password tu..


pergi kat tab SHOPPING !! yeay !! inilah dinamakan online shopping gaya Shaklee.. sila excited !! hee~ ntah.. kakak bila shopping baju ke kasut ke dah tak se - excited shopping vitamin Shaklee.. seronok dia kemahen tau..


ade la beberapa bahagian yang korang kena isi.. jangan biar kosong sebab nanti sistem tak proses korang punya oder..


masukkan alamat penghantaran.. haa.. kalau korang buat pesanan untuk customer, kat sini la alamat yang korang kena isi.. kalau korang tak edit bahagian nih, secara otometik barang akan sampai kat korang la.. sebab sistem nih untuk korang jadik memang seme alamat korang jek melainkan korang edit sendiri..


ini bahagian yang kakak suka !!! hee~ PROMOSI bulanan Shaklee.. rasa nak beli semua sebab murah dan ade free plak tu.. sape tak suka kan ?



kakak guna OSTEMATRIX promo sebagai 'bahan' ye.. 


taraaa-- add to shaopping cart.. ape lagik.. kalau korang dah siap buat pembelian seme, boleh lah pilih SUBMIT tu.. 


ini pilihan untuk buat pembayaran.. tau.. nanti korang kena masukkan detail.. jangan risau.. detail korang seme selamat.. in shaa Allah..



dah confirm payment korang kena la tunggu TAC number untuk korang terus kan pesanan.. hee~ lepas tu akan keluar macam nih.. dan jangan lupa save untuk rujukan korang nanti.. tau !! yaa.. mana mana pon postage RM 10.60 direct dari HQ.. senang kan ? jimat pon jimat sebab kalau korang beli barang besar dan berat serta banyak, kos pengeposan pun jadik tinggi.. dengan kotak bagai kan.. haa.. direct dari HQ jek.. senang.. 

kalau korang bukan ahli Shaklee, korang memang tak boleh access sistem nih la sebab nak masuk sisten Shaklee kena ada ID dengan password.. hee~ haa.. 




You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. kan !! tapi kalau branch dekat, pegi la branch.. sebab akan jumpa orang2 hebat kat sana.. boleh korek rahsia berjaya.. hee~

      Delete
  2. bila tengok tang promosi tu memang best kan. tambah kalau Nampak promosi ESP hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyo.. ESP habis lagik dik non.. ngango seme peminat ESP.. hahahaha~

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS