HASANI BOOKSTORE ; DARI HUJUNG JARI TERUS KE RUMAH ANDA

by - April 15, 2017

haa.. bestkan ? sebab dah jimat masa.. banyak kot.. kakak kalau pegi kedai buku, nak beli buku lain, confirm beli benda lain.. hee~ sape sama macam kakak ? kita geng.. sebab tu suami kakak memang galakkan pembelian online jek.. supaya tak terlajak beli benda lain.. a.. gittew.. korang pernah dengar pasal HASANI BOOKSTORE ?


ye.. kakak pun pertama kali dengar.. hahaha~ sebab macam tak femes jek kan bookstore nih.. dan kakak pun explore la dorang punya website sebab haritu yang buat order, suami kakak.. jadik, kakak nih jenis percaya jek la yang beliau oder..

puncanya ini laa..


bila kat sekolah anak ko blom edarkan lagik buku teks khas untuk program Dual Language Programme ( DLP ) la nih.. kesian bangman nak buat ulangkaji kat rumah tak dapat sebab buku teks kongsi-kongsi.. haa.. nih la punca habis seme online bookstore kami geledah.. dan Hasani Bookstore nih jek yang ade stok..

rupanya !!

website dorang pun sangat mengghairahkan.. hahahaha~ menarik weyh.. 

boleh tahan banyak jugak buku yang dorang ade.. memang tak ralat la kalau ulat buku masuk website dorang nih.. cuma.. haa.. kakak bukan jek tertarik dengan service dorang nih.. rupanya !! banyak lagi service yang dorang buat selain jual buku jek--


bukan kedai buku jek weyh !! hampir seme benda yang korang nak, seme ade.. bestkan ? tak payah nak g tempat lain dah.. ape yang ade lagik ?


seronok plak kakak bukak website dorang nih sebab semua ade kot.. yang paling kakak syok sebab ade JEWELS tu.. haa.. bukan senang nak carik kedai emas orang Melayu.. nanti boleh masuk wishlist, at least ade gak kenangan kat Hasani nih..

dari kedai buku, mini market membawak ke pengurusan perkahwinan semua bawah satu bumbung.. senang dah zaman sekarang nih.. tak payah nak g dua tiga tempat untuk lengkapkan list korang.. semua lengkap bawah satu bumbung..

okay.. berbalik balik pada insiden oder buku bangman tu tadik.. encik suami kakak oder ahad malam Isnin, lepas kitorang balik beli barang dapur.. tapi.. Selasa haritu dalam pukul 2 petang dah sampai.. hee~ ye la.. dorang pakai PosLaju pun kan.. cepatkan ?

nak tunjukkan dorang memang serius dengan bisnes dorang, setiap customer akan diberikan invoice.. haa.. nampak ? nih la kredibiliti peniaga yang kita carik weyh.. tak de la kita ; customer nih tertunggu-tunggu..

yang tak pahamnye.. asal plak masuk email kakak.. hee~
kita sebagai pembeli pun tenang dan akan timbul rasa PERCAYA.. kan ? hee~ korang kalau nak beli pape buku, tapi tak de kat online store kegemaran korang.. wajib cuba - try - test Hasanai Bookstore nih..

tetiba timbul rasa jeles kat orang Sungai Petani..
hahahaha~

WEBSITE : WWW.HASANI.COM
RANGKAIAN PERNIAGAAN : WWW.HASANI.COM - BUSINESS

haa.. ape lagik ? shopping !!! hee~


You May Also Like

6 comments

  1. wah...lama xdgr nama kedai ni sbb dlu mmg beli buku kt sini je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ baru atie tau rupanya kedai nih tak banyak branch tapi femes gile..

      Delete
  2. dah lama tak pergi hasani SP tu.. dulu dekat dengan sekolah KJ.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. memang jue pernah walkin ya ? adoi.. bestnye.. atie suka g kedai buku.. hee~

      Delete
  3. Tak pernah masuk lagi Hasani Bookstore ni, padahal selalu juga lalu kat SP tu. Nak godek2 la website Hasani ni 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 ade weyh.. pening kepala nanti.. hee~

      Delete