SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2017 ; RUANG DAN PELUANG UNTUK PENULIS MEDIA DIGITAL

May 19, 2017

pergh-- tajuk !! hee~ kakak bukan la tergolong dalam golongan penulis hebat sampai UV ( unique viewer ) + PV ( pageviewer ) berpuluh atau ratus ribu sehari.. tapi kakak NAK bawak www.atiehilmi.com sampai ke tahap itu satu hari nanti.. in shaa Allah.. kalau nak ikutkan, banyak jek lapangan yang telah disediakan oleh pelbagai pihak untuk blogger terus menulis dan 'cari makan'.. cuma.. mungkin ada sedikit LACK dari segi networking..


dengan inisiatif yang bertahun-tahun dibawa oleh team Denaihati Network, sekali lagi pada tahun 2017.. ibarat mimpi jadi kenyataan.. dan kakak merupakan salah seorang peserta yang datang dan mewarnai dunia penulisan digital.. hahahaha~ yeay !! berikan tepukan pada kakak..

kakak rasa sangat KECIK bila duduk dengan mereka mereka.. huu~

kawan baru !! yeay.. hee~ bak bisnes kad.. boleh ?

seme fokus.. hee~
SBB 2017 diadakan dua sesi iaitu PETANG dan MALAM.. haa.. belah petang tu la banyak input tapi ramai tak datang.. rugi weyh.. sebab kitorang belajar pasal SEO, cara letak harga, momentum.. eh !! macam macam tips dan trick yang sangat bermanfaat untuk bina network yang sihat.. tak kira la ko dlaam bidang apa, kakak rasa semua tu PERLU untuk terus kekal dalam bidang yang korang pilih.. 

oh.. ini la Misi Viral tu--

kawan baru lagik !! hee~

sebelah sayap.. hee~ | www.anilwanina.com

kak fuzy comel !! | www.sweetsourleyra.blogspot.my

OMG !!! kakak memang adore beliau !! | www.ciklilyputih.com

segerombolan penulis media digital yang kaki wefie.. hahahaha~
sangat seronok.. serius sangat.. hahaha~ sebelum ni kakak cuma baca hasil penulisan dorang tapi punya la kakak teruja bila jumpa dorang in person.. ya Allah.. pelangi btol pada hari kejadian..

sombong ? hee~ ade jek sorang dua yang MUNGKIN tak perasan kakak menyengih kat dorang.. ala.. tak kisah pun.. tak jadik nanah la.. sebab yang happening lagi ramai !!!! kisah belah siang lain cerita.. kisah belah malam pun lain al kisahnya..

kawan baru lagik !! hee~ belah kiri kakak tu blogger dari Tanah Seberang..

geng makan tak hengat dunia.. hahahaha~

salute BRO !! hee~ | www.broframestone.com

huu~ belakang kakak tu seme otai otai tu..

terima kasih Cikgu Eizil !! hee~
dengan OPAH paling vouge.. | www.opahjelita.com

kak kathy !!! jangan lupakan saya tau.. hahahaha~

sebelum ni asyik baca penulisan beliau jek.. bila jumpa !! aduh !! manisnya.. bergula sampai melekit.. hee~ | www.kisahemasputih.com

awak !! awak sape ? ngape kakak tak de kad awak ? adoi !! singgah kat komen please..

comelkan ? hahahaha~ suka kat pipi dia.. | www.arepnakbebel.com

senior encik suami ku.. hee~ | www.mrspuex.blogspot.my

hahahaha~ kalau jumpa budak kecik ni mesti nak ketawa.. comel tau dia !! | www.cahayapermata.my
banyak lagi gambar sebenarnya.. hahahaha~ cukup la kot sebagai kenangan manis untuk tahun 2017 nih.. walaupun dunia penulisan ni kecik, tapi penuh dengan warna pelangi.. adududud.. rindu plak nak selfie bagai nak rak penuhkan memori telefon..

malam Gala Dinner tu, memang la ade penyampaian anugerah.. dan !! baru kakak tau kesemua blogger nih DALAM PEMERHATIAN.. haa.. nampak ? kalau tak, takkan la adenya award nih.. kan ?

  • Digital Economy Champion : MDEC

seme tanak balik.. hahaha~ syok bergambar dan melakar kenangan..

tak cukup kat dalam.. kita sambung kat luar.. hee~

nampak ? kakak baru sempat geledah kad korang.. nanti kakak blogwalking sensorang eh.. hee~
akhir kata ? hee~ tanak la akhir akhir sebab kakak baru bermula kot.. jauh lagi perjalanan dan onak duri ranjau berbisa yang kakak akan hadapi nanti.. 

cuma doa kakak, kakak terus seronok menulis.. tu jek la.. hee~ kang kalau tak seronok kang, tak syok plak nak menggila kat blog kan ? skema jek kakak menulis.. korang nak baca ke cerita cerita skema ? tak mo la ye.. bosan..

tudung kakak ditaja oleh iBawal.. hee~ cantik kan ? 
jutaan terima kasih dari kakak buat DENAIHATI NETWORK yang sekali lagi berjaya menganjurkan program macam ni.. idok le kami kami blogger nih menulis syok sendiri jek.. ada gak la platform kuat untuk kami bersandar.. tak gitu ? hee~

buat penaja penaja lain.. terima kasih.. makan minum seme cukup.. lokasi dengan ada toilet - surau - aircond sejuk gedi.. hahahah~ lengkap dan selesa.. alhamdulillah.. in shaa Allah.. kalau Denaihati Network baik hati, tahun depan buat la lagi.. 

You Might Also Like

14 comments

  1. Wah banyaknya Atie sempat selfie. Ana fail bab selfie tu yg kurang bergambar. Segan pun ada. Kena belajar selfie Lepas ni nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah~ tak de le banyak mana pon ana.. tapi ade le jugak buat kenangan..

      Delete
  2. salam perkenalan...ada juga gambar saya... (gambar ketiga) nampak kepala ja...hahah

    banyak kebaikan hadirkan diri ke SBB moga di thaun hadapan ada lagi program ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha~ ya Allah.. ampun bang.. tahun depan kita ajak wefie ye..

      Delete
  3. bestnya..harap tahun depan ada lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. tahun depan atie plak jadik speaker.. hahahaha~ berangan !!!

      Delete
  4. wow best nya dapat pergi.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ rezeki kelapangan masa dan tenaga..

      Delete
  5. first time join SBB ni. kita pun baru dalam dunia blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah !! sama la kita ni tuan.. dok membebel syok sendiri jaa kat blog.. hahahaha~

      Delete
  6. Wah..meriahnya event SBB nie..hehe.

    Salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ meriah gak la.. lagi2 untuk yang pertama kali macam atie ni.. happy sangat..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS