CASING TAHAN LASAK DARI OTTERBOX UNTUK PENGGUNA SAMSUNG GALAXY S8 DAN S8+

June 06, 2017

wah !! memang dah jadi trend kan upgrade telefon baru kan ? kan ? kan ? sama la macam kakak.. bukan nak membazir tapi keperluan sehari-hari yang membuatkan kakak terpaksa bergelut dengan perkembangan teknologi terkini.. haa.. tapi kakak bukan nak cerita pasal gadget sebaliknya nak cerita pasal casing terbaru dengan warna-warna menarik dari OtterBox untuk pengguna Samsung Galaxy S8 dan S8+..


sekali lagi OtterBox menawarkan barisan casing lasak tapi sangat elegan dan bergaya.. serius cantik dan warna yang sangat memukau.. antaranya :

dan semuanya menarik seyh !! 

kalau korang biasa tengok kat pasaran, korang akan jumpa macam-macam jenis casing untuk peranti bimbit korang.. kan ? tapi !! kelainan yang diberikan oleh OtterBox yang korang takkan dapat dari jenama lain :
  • warna casing tidak luntur
  • setiap reka bentuk mempunyai Certified Drop
    • untuk mendapatkan jaminan, setiap reka bentuk telah melalui lebih daripada 238 jam ujian atau lebih untuk memastikan ianya tahan lama, berperstij dan tahan lasak..


“we work hard so that you can play hard..”
- CEO OtterBox ; Jim Parke


menjadi pelopor dengan penghasilan casing telefon bimbit dan tablet tahan lasak, OtterBox berani membuat pelbagai pembaharuan untuk menepati kehendak pengguna disamping terus-terusan menjaga kualiti dan kredibiliti syarikat sehingga menjadi pengeluar nombor 1 di Amerika !!


"casing dari OtterBox membiarkan peminat Samsung mengembara jauh dan
terus berhubung.. sebagai Samsung Mobile Accessory Partnership Program, kami
'mencipta untuk Samsung' perlindungan yang canggih untuk melindungi Galaxy S8
dan Galaxy S8+ sejak hari pertama ia dilancarkan.."


selain warna menarik, OtterBox juga menitik beratkan soal kemasan dan pelindungan menyeluruh terhadap telefon bimbit pengguna.. cemana tu ? setiap casing yang dikeluarkan untuk Samsung Galaxy S8 dan Galaxy S8+ dilindungi dengan dua lapisan perlindungan nipis.. senang nak simpan dalam poket..

kalau korang suka travel dan berjalan jauh, lindungi Galaxy S8 atau Galaxy S8+ korang dengan Strada Series Folio Case.. perlindungan keseluruhan dengan kulit asli sekaligu melindungi skrin telefon bimbit dan mengelak calar atau retak.. dengan reka bentuk elegan dalam klasik memang sangat berbaloi..

siap boleh selitkan duit ataupun kad.. senang kan ? hee~
casing keras dan tahan lasak dari Defender Series memang menarik perhatian kakak sebab ianya direka semula dengan skrin terbuka yang luas dengan paparan melengkung dengan menggunakan Alpha Glass.. kemasan menarik ni sangat fleksible untuk perlindungan dari gelincir dan mampu melindungi dari kotoran.. lap saja kalau kotor.. hee~ tak de masalah pun..

dengan perlindungan alpha Glass, skrin Galaxy s* dan Galaxy S8+ korang akan terselamat.. hee~ ianya akan mempertahankan paparan jelas dan mengekalkan kepekaan skrin.. haa.. itu kelebihan OtterBox tau.. 

benteng untuk telefon bimbit korang !! hee~ sayangilah sebelum berkecai teruk..
ada dua jenis Alpha Glass keluaran OtterBox iaitu :

dan yang pentingnya, kedua-dua skrin Alpha Glass ni berfungsi melindungi skrin telefon bimbit korang.. best kan ? tahan lama yang pastinya..


BERAPA HARGA ?

KAT MANA NAK BELI ?

haa.. nih kakak nak bagitau la ni.. untuk kesemua rangkaian produk OtterBox - Samsung, korang boleh usha - singgah - beli di :

  • Samsung Experience Store @ KLCC ( Thunder Match Technology Sdn Bhd )
  • Samsung Experience Store @ Mid Valley Megamall ( SBS Sales ( Malaysia ) Sdn Bhd )
  • Samsung Experience Store @ Plaza Low Yat ( MTCS Group Sdn Bhd )
  • Samsung Experience Store @ The Gardens Mall ( Welfon Telecommunication Sdn Bhd )
  • Samsung Experience Store @ The Spring Shopping Mall ( CG Computers Sdn Bhd )
  • Digi @ Sunway Pyramid & etc. ( Digi Telecommunications Sdn Bhd )
atau..
boleh hubungi pengedar OtterBox iaitu :

www.kws.my


untuk maklumat lanjut mengenai porduk OtterBox, jom layari :

LAMAN SESAWANG : OTTERBOX ASIA
FACEBOOK : OTTERBOX ASIA
YOUTUBE : OTTERBOX ASIA
INSTAGRAM : @otterboxasia

pssttt-- beli telefon bimbit mahal mahal, tapi pakai casing biasa biasa.. TER-jatuh sekali dua.. terbarai.. nak tukar casing kena keluarkan RM 600.00 - RM 1000.00.. frust.. hee~ jom !! selamatkan telefon bimbit korang dengan OtterBox !!

You Might Also Like

7 comments

  1. menarik...
    tapi kita x pakai samsung S8..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ sebenarnya OtterBox ade jugak keluarkan casing telefon brand lain.. try tengok kat website dorang..

      Delete
  2. Replies
    1. kan !! warna2 pastel jadi pertaruhan dorang.. hee~ cantik.. macam chewing gum..

      Delete
  3. asusu dengan huawei takleh guna erk

    ReplyDelete
  4. akk pakai Samsung Note 3 Neo, ssh dapat aksesori

    ReplyDelete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS