JUALAN MEGA E-DAGANG PERTAMA 2017 BERSAMA SHOPEE

by - September 01, 2017

kalau korang kaki shopping sama dengan kakak, mesti Shopee merupakan pilihan utama korang.. kenapa ? ya.. kalau korang kira kira harga barang dengan shipping, harga yang ditawarkan oleh Shopee tetap yang terpaling murah didalam kelasnya.. sempena dengan jualan MEGA e-dagang pertama 2017 bersama Shopee, lagi la akan membuatkan korang kelabu mata sebab barang yang ditawarkan memang sangat murah dan berbaloi !!



tawaran sehingga 90% lebih rendah daripada pelbagai jenama termasuklah :

  • Nestle
  • Watsons
  • Super
  • Unilever
  •  ESH2U
  • SengHeng
dan termasuklah manfaat lain seperti :

  • Petronas
  • KFC
  • Digi
  • 20th Century Fox
  • B Infinite

Shopee memberi jaminan sekiranya pembeli terjumpa sesuatu produk pada harga lebih rendah di platform lain, Shopee akan memberi ganti rugi berjumlah 120% pada perbezaan harga tersebut..


“Hari Membeli-belah Dalam Talian 9.9 Shopee dianjurkan lagi buat tahun kedua..
kali ini, kami berusaha keras untuk memastikan jualan murah kali lebih 
hebat daripada sebelum ini.. kami telah membariskan ribuan 
usahawan Shopee yang menawarkan ribuan produk pada harga amat 
rendah dengan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia..
semua produk tersebut tertakluk pada Jaminan Harga Terendah Shopee..” 

Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee



MEMBELI-BELAH DALAM TALIAN 9.9

  • bermula dengan Jualan Murah Merdeka Shopee yang berlansung dari 28 hingga 31 Ogos 2017 dengan potongan harga sehingga 60% dari jenama terkenal sebagai sebahagian sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke – 60..
  • dari 9 hingga 11 September ; Best Of 9.9 ( Pilihan Terbaik 9.9 ) yang menawarkan potongan harga sehingga 90%.. tapi !! terhad pada 09 September SAHAJA ; Upsized Schoking Sale turut menawarkan barangan kegemaran ramai seperti :
    • telefon bimbit dan gadget
    • perkakasan rumah
    • fesyen
    • peralatan rumah dan perabot
    • produk kesihatan dan kecantikan
  • Jualan Khas Unilever dengan potongan harga sehingga 30% dengna baucar pembelian 20% diseluruh platform..
  • Watsons pun tanak ketinggalan dengan 20% potongan harga diseluruh platform..
  • Jenama terunggul barangan elektronik iaitu SenHeng turut menawarkan potongan harga sebanyak 50% ke atas 99 jenis barangan mereka !!
  • ESH2U turut menawarkan potongan sehingga 99% dengan baucar bernilai sehingga RM 100.00 !!
dengan harga yang rendah qsudah semestinya !! hee~ jadi !! jangan lepaskan peluang korang berjimat dengan lebih banyak lagi !! ye la.. shopping online ni lain maciam sket dia punya penangan sebab korang tak payah nak walk-in kat gedung membeli-belah sebaliknya hanya dari telefon pintar..


“pada masa yang sama, kami juga akan memberikan hadiah keseluruhan 
berjumlah RM59,999 sepanjang dua minggu ini sebagai bonus tambahan 
kepada pembeli dalam talian.. pastikan anda mendapatkan maklumat 
terkini di aplikasi dan platform media sosial Shopee..” 

Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee


MANFAAT UNTUK PEMBELI DALAM TALIAN

dah ada pelbagai nilai potongan harga dari para penjual, pun tak cukup lagi ? hee~ ye la !! sebagai pengguna, kita kan suka dihargai.. tak kisah la dari segi apa tapi memang suka sangat kalau ada manfaat lain..

nak tak ? hee~
  • pada 09 September, KFC akan meraikan ulangtahun Colonel Sanders dengan memberikan kombo 2 ketul ayam kepada pengguna berdaftar ke – 9 pada tarikh tersebut..
  • Petronas juga akan melancarkan Kad Hadiah Edisi Terhad Petronas x Shopee bernilai RM 50.00 pada harga RM 45.00 ( terhad untuk 3000 unit sahaja ) tapi !! 9000 unit akan dijual di kaunter Petronas di seluruh negara pada harga RM 50.00 dan disertakan dengan baucar Shopee bernilai RM 5.00 !!
  • Menerusi usahasama dengan 20Th Century Fox, pembeli yang membeli-belah dari 09 hingga 04 September berpeluang memenangi dua tiket tayangan perdana untuk menonton filem Kingsman : The Golden Circle..
  • B Infinite juga menawarkan hadiah yang bernilai 999 dan 9999 dalam bentuk mata ganjaran B Infinite.. dan jumlah keseluruhan 57 000 untuk dimenangi !!
  • Digi akan menawarkan baucar tunai pada harga RM 9.90 sahaja..
siapa kata susah nak shopping online ni ? hee~ tak susah la.. sebab Hari Membeli-belah dalam talian 9.9 Shopee turut disokong oleh CIMB, Public Bank dan RHB Bank dengna potongan harga tambahan sehingga 10% untuk semua pemegang kad kredit..

bestkan ?

semua dihujung jari dengan menfaat berganda dari pihak Shopee.. siapa taknak ? rugi besar.. hahaha~ sebab jualan MEGA ni bukannya hari-hari tau..



untuk maklumat lanjut, mungkin korang boleh singgah :

LAMAN SESAWANG : www.shopee.com.my/99

atau..

muat turun aplikasi Shopee secara percuma di Google Play dan App Store !!




nah !! masukkan KOD PROMO kat atas ni untuk nikmati diskaun RM 8.00 dengan setiap pembelian RM 50.00 sekali check out.. hee~ bestkan ? tu pun macam-macam dapat beli tu..





You May Also Like

0 comments