PELAN ANSURAN 0% DARI SENHENG UNTUK PELANGGAN VIVO V7+

by - October 11, 2017

pergi la mana-mana shopping mall sekali pun, korang tetap akan nampak promosi telefon pintar VIVO.. kan ? kan ? kan ? jangan tipu kalau tak pernah nampak.. hee~ tapi !! ini tawaran paling menarik untuk peminat telefon pintar VIVO sebab SenHeng menawarkan pelan ansuran 0% untuk pelanggan VIVO V7+ tau..


terkenal dengan jolokan telefon kamera yang telah ditubuhkan pada tahun 2009 sebagai sub - jenama BBK Electronics yang telah memasuki pasaran Malaysia pada tahun 2014 turut menampung lepbih 1000 orang pekerja dan 4000 peruncit di seluruh banda di semua negeri..

VIVO tidak melepaskan peluang untuk meluaskan lagi pasaran dengan model baharu iaitu Vivo V7+ yang sudah pun ada dipasaran termasuk e-commerce seperti Lazada, Harvey Norman, SenHeng dan SenQ diseluruh negara.. TAPI !! yang menariknya, kali ni dengan kerjasama bersama SenHeng, pelanggan ditawarkan pelan pembayaran ansuran 0% sehingga 24 bulan..


pelanggan juga ditawarkan pelan perdagangan eksklusif di mana pelanggan layak untuk menerima rebat sehingga RM 1800.00 dan pelanggan hanya perlu membayar kira-kira RM 62.46 sebulan !! jimat kan ?

bukan tu saja !! alhi PlusOne juga berhak mendapatkan jaminan PERCUMA selama setahun dan turut menerima beg viva FIFA berjenama yang bernilai RM 100.00 dan juga baucer Watsons bernilai RM 10.00..

kalau korang pelanggan setia Watsons, korang pun berpeluang memenangi Vivo V7+ kalau korang membeli belah di mana-mana cawangan Watsons di seluruh Malaysia sepanjang bulan Oktober 2017 ni.. Watsons mempertaruhkan 14 biji telefon pintar Vivo V7+ untuk pemenang.. jadi !! kumpulkan resit korang dan shopping banyak-banyak kat Watsons ye.. hee~


dan kalau korang beli terus dari laman web Lazada korang akan menerima baucar Watsons + beg galas Edisi Terhad FIFA Rusia 2018 dari 29 September 2017 - 15 Oktober 2017..

nah !! untuk maklumat lanjut, korang boleh explore sini :

SPESIFIKASI VIVO V7+


kamera depan :
  • 24 MP dengan flash LED lembut
  • f2.0 aperture
kamera belakang :
  • 16 MP dnegan denyar
  • f2.0 aperture
  • PDAF

paparan :
  • HD 5.99 inci ( 15.21 cms ) HD ( 1440 x 720 ) IPS
  • nisbah aspek 18 : 9
  • gorilla glass 3
dimensi :
  • 155.87 x 75.74 x 7.7 mm

sistem pengoperasian :
  • Android 7.1 Nougat dengan Funtouch OS 3.2
  • pemproses : Snapdragon 64 - bit Octa - core 450 dengan teknologi 14nm FinFET
  • 4 GB RAM
penyimpanan data :
  • 64 GB dan boleh dikembangakan sehingga 256 GB dengan kad microSD
bateri :
  • 3225 mAh

HARGA VIVO V7+

kalau kakak kata telefon se - BEST ini tak sampai RM 2000.00 cemana ? hee~ ya !! sebab ianya berharga RM 1499.00 jek !! boleh buat bayaran penuh ataupun bayar secara ansuran.. dah tentulah tertakluk kepada terma dan syarat..

haa.. ape tenung lama-lama tu ? semua detail kakak dah share kot.. beli la.. belanja kakak satu..


You May Also Like

2 comments

  1. Baru tau Vivo tukar duta utk hp terbaru....
    Bab bab gadget ni hakak kurang minatlah Atie.... Kalau berjalan ke mall cukup sabar bila husband ngan anak singgah kedai hp... Boring je

    ReplyDelete
  2. mek berkenan dengan xiomi yang nk release esok (12 Okt. 2017). nampk cam iphone :)

    ReplyDelete