PELANCARAN PRODUK BAHARU UMAIRAH UZMA KHUSUS UNTUK WANITA ASIA

by - March 06, 2018

bila sebut soal kecantikan, golongan wanita paling teruja dan sangat menitik beratkan frasa CANTIK walaupun frasa itu sangat subjektif.. hee~ tampil dengan pelbagai rangkaian, sekali lagi Umairah Uzma menyediakan keperluan terkini wanita yang sinonim dengan kecantikan..

minyak_wangi_umairah_uzma


UMAIRAH UZMA

2014

  • inai
  • pewarna kuku boleh tanggal ( mesra wudhuk )

2015

  • Makeup Fiz Spray berasaskan air dan aloe vera
  • Eyeliner
  • mula mendapat idea untuk mengeluarkan Set Lengkap Glowing Foundation untuk merawat kulit muka kusam dan berjerawat
  • mula menyertai Mood Republik untuk tujuan promosi

2017

  • produk glowing foundation mendapat tempat di hati pengguna dan telah membantu merawat masalah kulit muka kusam, merawat masalah kulit sensitif dan berjerawat, memudarkan parut dan menyerikan wajah
  • memperkenalkan tiga produk baharu iaitu :
    • Arab Coffee Scrub
    • Kunyit Scrub
    • Charcoal Detox Mask

arabic_cofee_scrub_umairah_uzma

2018

  • telah melahirkan ramai agen yang kebanyakannya terdiri daripada surirumah dan wanita
  • pelancaran lima produk terbaharu dengan packaging lebih elegan

PRODUK UMAIRAH UZMA


pilihan bahan mekap yang bersesuaian sangat diutamakan, Umairah Uzma berjaya melangkah setapak ke hadapan bersaing secara sihat bersama jenama besar luar negara dengan menampilkan :

  • Umairah Uzma Glowing Foundation
  • Umairah Uzma Eyeliner
  • Umairah Uzma Make Up Fix Mist
  • Umairah Uzma Mega Volume Fiber Mascara
  • Umairah Uzma Embrace Eau De Perfum

produk_umairah_uzma

yang mana kesemuanya bersesuaian dengan semua jenis kulit dan tidak mengandungi bahan kimia merbahaya mahupun terlarang yang boleh menjejaskan kesihatan kulit pengguna.. turut menekankan kebaikan seperti anti-penuaan, tahan lama, mudah dicuci dan menepati syariah ( menggunakan bahan yang disahkan HALAL ) ; Umairah Uzma yang telah diasaskan pada awal tahun 2014 oleh Puan Nurul Nur Ariani bermula dengan produk pertama iaitu inai dan diikuti pula dengan pewarna kuku yang mudah ditanggal untuk wudhuk..

pengasasa_umairah_uzma
penghasilan kesemua produk yang dikeluarkan diinspirasi melalui pengalaman sendiri..
kemudian diikuti dengan celak Mekah yang mudah dibawa, kalis air, tahan lama dan tidak melekit Puan Nurul melabur hasil keuntungan dari jualan sebelumnya dengan mengeluarkan Makeup Fix Spray berasaskan air dan aloe vera yang membantu merawat penyakit Ekzema yang dihidapi anak beliau..

disamping memperkenalkan produk HALAL dimata dunia, Umairah Uzma turut memberi bentuan dari segi pendidikan dan tunjuk ajar kepada wanita khususnya surirumah tangga bagi menjana pendapatan bersama dengan teknik mentoring bersama agen yang sudah berjaya..

pelancaran_umairah_uzma
solekan menggunakan produk Umairah Uzma menjadikan kulit bertambah lembut dan gebu

kebanyakan produk Umairah Uzma dibuat dengan menggunakan pelekat mudah tanggal kerana penagasas mahu memberi peluang kerjasama kepada peniaga yang berhasrat menjadi usahawan dengan menjadikan produk Umairah Uzma sebagai jenama mereka sendiri..

kalau korang memang ada plan untuk mengeluarkan JENAMA produk kecantikan korang sendiri dengan produk yang berkualiti dan dijamin HELOK, pastikan kerjasama bersama Umairah Uzma adalah pilihan pertama korang.. hee~

nah !!

HOTLINE : +6017 294 6162 ( Sanah Anna )
LAMAN WEB : www.umairahuzma.com


You May Also Like

4 comments

  1. serius glowing foundation dia best dan sesuai utk kulit akak..face mist mmg akak pakai selepas mandi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !! best gile.. hee~ atie jarang pakai, sayang kotttt..

      Delete
  2. banyak jugak produk dia kan.. memang best ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. elelelelele.. orang tu dah dapat satu set kan.. hee~

      Delete