TANDA BADAN BANYAK ASID

April 19, 2016 0
ramai rakyat Malaysia dah sedar betapa pentingnya menjaga kesihatan dan mengambil plebagai inisiatif untuk membeuat pemeriksaan kesihatan t...

TANDA-TANDA BADAN KITA BANYAK TOKSIN

April 12, 2016 0
nah !! dua tiga hari ni kecoh antara SID kat Malaysia ni pasal PROGRAM DETOX dengan Shaklee ni.. hee~ kakak pun ikut la menyibuk.. ye la.. ...

TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE

April 11, 2016 0
kalau dah nama pengguna tegar, cam ni celoteh dorang haa.. hee~ kemain tau.. seme dah siap rasa effect VITAMIN C ni untuk kesihtan tubuh ba...

RUTIN PAGI TERBAIK UNTUK SURIRUMAH BERGAJI

April 10, 2016 0
hee~ tengok tajuk pun kakak dah berdebar habis nak cite pasal ni.. nak dekat setahun jugak la kakak cuba fikirkan cara terbaik untuk lebih ...

BAHAGIAN 1 : KAITAN BULAN PENUH DENGAN PARASIT

April 09, 2016 0
bila sebut jek pasal bulan penuh, mula la ade yang tebayangkan Drakula hisap darah.. kan ? ala-ala cerita Twilight gittew-- tapi ni tak sam...

MAKANAN UNTUK TAMBAH SUSU BADAN

April 08, 2016 2
haa.. apsal tah kakak kemain suka dengan topik ni.. hahaha~ mungkin sebab ramai orang sekeliling kakak baru lepas bersalin dan menjadikan pe...

SET PENYUSUAN SHAKLEE

April 07, 2016 0
SET PENYUSUAN SHAKLEE memang hot demand kat mak mak yang gigih nak menyusukan nak sebab mak mak ni cuba yang terbaik untuk memberi khasiat u...

10 TEMPAT MENARIK DI MELAKA YANG KORANG WAJIB SINGGAH

April 03, 2016 0
bila sebut jek MELAKA mesti korang terbayangkan kuih buah melaka kan tak pun korang terbayang sejarah tingkatan 1 yang ceritakan pasal Para...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes