CIPTA CERITA DI MY STORY CAFE, KOTA KEMUNING

August 31, 2016 2
hee~ kejadian memang - rasa - nak - makan - sangat - shell - out pada hari ketiga encik suami kakak outstation.. dah kalau encik suami kak...

MASALAH SEMBELIT MENGHANTUI IBU BERPANTANG ?

August 17, 2016 0
ehem.. kalau cakap pasal shaklee, tak set penyusuan, set berpantang.. dua set tu memang HOT GILE yang confirm orang carik setiap hari.. buk...

MATERNITY PILLOW YANG SELESA UNTUK IBU HAMIL DARI @dilaatelier

August 10, 2016 4
alang alang kakak menjual SET IBU HAMIL la, SET IBU MENYUSU la, SET BERPANTANG la.. nih ha.. kakak nak share sorang kawan kakak yang memang...

WHATSAPP HANG, AKU NAK LEFT GROUP !!

August 09, 2016 2
pergh !! gile ah.. kalau ko admin mesti ko terasa kan.. hahahah~ lagi lagi kengkawan lama, adik beradik, sedara mara.. niat admin nak rapat...

VIRUS KAKI TANGAN DAN MULUT

August 04, 2016 2
baru baru nih naik lagi kes virus KAKI TANGAN DAN MULUT ( HFMD ) kat notification FB kakak.. em.. mula tu rasa nak biau kan jek.. malas nak ...

HARGA PRODUK SHAKLEE

August 03, 2016 0

WANITA MAKHLUK ISTIMEWA

August 02, 2016 2
sebab tu sekali lagi shak.lee buat BULAN SAYANGI WANITA !! hee~ tu kakak saje jek letak sebab wanita memang istimewa.. korang kena bagitau ...
Copyright © atiehilmi.com - Malaysian Lifestyle Blogger. Designed by OddThemes