GABUNGAN SET ESP SHAKLEE UNTUK KESAN DAN TINDAKBALAS YANG MAKSIMUM

January 17, 2017

bila dapat tau kat warehouse Shaklee dah habis stok, semua SID melompat kot.. hee~ ye la.. ESP killer product setiap bulan dan kalau kontang kat warehouse maknanya kami kena tunggu beberapa hari lagi untuk management topup stok.. seksa weyh !!

sebab nak kata TAK DE STOK kat prospek / customers tu ibarat menelan duri.. hahaha~ ** gile btol dia punya bayangan.. ** haa.. sebab ketakutan yang melampau tu la dah ade SID yang mula belajar simpan stok setong dua untuk memudahkan urusan jual beli dan memberikan service terbaik untuk prospek / customer !!

encik suami kakak sudah di -- ESP -- kan !! hee~ korang bila lagik ?

KHASIAT ESP SHAKLEE

bila ramai yang kejar, maknanya apa ? hee~ maknanya mereka dah rasa kelebihan dan dah pun mendapat kebaikan dan pengambilan ESP secara konsisten.. haa.. ape yang best sangat ESP Shaklee nih ? jom !! 

1. RAHSIA AWET MUDA + ANTI-PENUAAN
  • pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan memperkuat otot bagi memastikan kita sentiasa bertenaga..
  • kandungan yang terdiri daripada Asid Amino membina dan memperkuat otot tubuh, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan kelenjar..
  • ESP juga mengandungi 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

 2. MEMPERTINGKATKAN FUNGSI HORMON WANITA
  • ramuan yang ini terdiri dari kacang soya. Kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dengan isoflavon yang berfungsi sama dengan fungsi hormon wanita..
  • ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dalam darah disamping mencegah osteoporosis dan penyakit jantung, ia juga baik untuk mencegah gejala ‘hot flashes’ sebelum menapous dan membantu mencegah kanser serta anemia..

 3. RAHSIA KULIT GEBU DAN ANJAL
  • bagi wanita yang mementingkak kecantikan kulit, korang disarankan untuk mengamalkan pengambilan ESP sebab ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan dan bertindak sebagai agen anti-penuaan disamping mengembalikan keanjalan kulit supaya kulit kekal cantik dan gebu..
  • pakej mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut..

 4. MEMULIHKAN FUNGSI PROSTAT
  • genistein yang terkandung dalam kacang soya telah dibuktikan mempunyai keupayaan bagi mencegah pertumbuhan dan menghalang sel kanser darip merebak..
  • ia berfungsi dengan memusnahkan radikal-radikal bebas dalam sel-sel tubuh kita sebelum radikal bebas sempat bermutasi daripada DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser..
  • ia juga melindungi dan menjaga rahim dan ovary serta kitaran haid dan prostat..

 5. MEMULIH DAN MEMBERI TENAGA UNTUK INDIVIDU AKTIF
  • salah satu rahsia yang menjadi pilihan kebanyakan para pembeli adalah kerana ESP Shaklee terbukti berkesan dalam memulih dan member tenaga segera untuk individu yang aktif, ibu menyusu, wanita bekerjaya yang sibuk dan mereka yang mempunyai gaya hidup yang lasak..
  • ESP membekal tenaga segera dan meningkatkan sistem imun sekaligus memulihkan kepenatan, mencegah migrain, insomnia dan gejala stress yang disebabkan kemurungan, kebimbangan, ketakutan, tekanan kerja dan sebagainya..


 6. SELESAIKAN MASALAH PIGMENTASI
  • ramuan utama ESP Shaklee adalah kacang soya dan kacang soya atau nama saintifiknya Glycine Max dianggap salah-satu daripada 7 “super-foods” yang wujud di dunia..
  • hasil kajian para saintis telah membuktikan lecithin dalam soya dapat melancarkan peredaran darah, menyahtoksin bahan buangan sel dan lain-lain.. 
  • fungsi lecithin soya ini juga melambatkan proses rambut beruban, menyelesai masalah keguguran rambut dan keadaan rambut yang kusam, disamping mencegah masalah pigmentasi dan kulit berjeragat..

 7. MENINGKATKAN KEUPAYAAN MEMORI
  • semakin meningkat usia seseorang bermakna daya keupayaan untuk mengingat akan menurun dan keupayaan memori seseorang memang berkadar langsung dengan peningkatan usia..
  • kacang soya mengandungi isoflavones yang bertindak sebagai penerima atau perangsang estrogen dalam otak manusia, terutama dalam hippocampus iaitu kawasan penting untuk memori manusia..
kesimpulannya, ESP Shaklee mempunyai 1,001 manfaat dan setiap individu dalam keluarga anda berpeluang untuk berkongsi dan mengambil ESP Shaklee bagi pelbagai tujuan..

ramuannya ESP terdiri daripada :
  • kacang soya yang tidak diubahsuai secara genetik ( non-GMO ) dan diproses di bawah suhu rendah..
  • satu canister ESP ( 1kg ) dihasilkan dari 30 kilogram kacang soya..
  • mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia..

jadik !! memang tak pelik la kan kalau jadi rebutan sana sini.. memang banyak manfaat tu.. harga pun tak de la mahal mana kalau nak dibandingkan serbuk protein yang dah diproses dan yang berada dipasaran.. cuma yang LAIN nya ; serbuk protein Shaklee nih tak de bahan pewarna / pengawet / kimia merbahaya / alkohol / perasa tambahan.. TAK DE ye adik adik.. hee~ dia semata serbuk soya organik jek..


SET GABUNGAN ESP SHAKLEE

antara set set yang famous dan jadi rebutan :

  1. ESP + ALFALFA + LECITHIN
    --> nak kurus ? kena try nih..
  2. ESP + ALFALFA 
    --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot..
  3. ESP + GLA COMPLEX 
    --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah..
  4. ESP + OSTEMATRIX
    --> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !!
  5. ESP + VITAMIN E
    --> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ?
  6. ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS
    --> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius..
  7. ESP + OMEGA GUARD
    --> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~
  8. ESP + MEALSHAKES
    --> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !!
  9. ESP + PERFORMANCE DRINK
    --> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan..
nak ? meh booking kat kakak meh.. boleh jek kalau nak pos ke seluruh Malaysia, nak COD pun boleh.. nanti kakak ajar cemana pengambilan ESP Shaklee dengan cara yang betul dan sesuai dengan kehendak tubuh badan korang..


You Might Also Like

12 comments

  1. Kalau ikut hati semua kita nak Atie
    Apa lagi dah tahu kebaikannya..
    Boleh buat main kutu tau Atie.
    Take-turn ambil produk jadi semua dpt menikmati kebaikannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ tu la tu kak.. dalam team atie sendiri ade main kutu.. biar semua merasa dapatkan set kesihatan optimum.. benda baik untuk kongsi2 kan..

      Delete
  2. Best sangat ESP ni, bila minum pagi, sampai ke petang tahan laponya..tenaga pun bukan main lagi bertahan macam bateri energizer hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ amboi.. kemahen.. tapi serius.. saya pun kalau minum ESP memang perut kenyang.. badan pun segar jek.. kalau bulan puasa minum ESP memang ngam habis la..

      Delete
  3. Wah, menariknya esp ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan ? hee~ kalau nak nanti contact kakak ya..

      Delete
  4. Semua pakat borong sebab dah tahu kebaikannya, sekali dah kena memang ketagih lagi2 lepas nampak kesan pada diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu.. hari tu habis stok, menggelabah tau.. hee~

      Delete
  5. sedapnya tngok minum tu. hehe. esp shaklee ni memang femes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ kena paksa.. nak tak nak kena SEDAP jugak la kan..

      Delete

FOLLOW LE KAKAK !!

G+ FOLLOWERS