23 RESEPI ESP YANG HILANGKAN RASA MUAK

October 10, 2016

pernah baca pasal 32 KELEBIHAN ESP SHAKLEE kat entri kakak yang lepas lepas ? hee~ kalau tak de, korang boleh klik linak kat bawah ni.. tapi kena hati-hati tau.. sebab korang akan mula meitiskan air liur luar jangkaan bila korang scroll sampai habis entri nih.. jangan cakap kakak tak pesan eh..


tapi ade la lima enam orang yang bila kakak mintak feedback lepas minum ESP tapi dorang kata "kite tak minum dah ESP tu.. tak boleh telan laa.." haa.. sudah.. asal plak tak bleh telan.. hee~ dah tu ? takkan nak buangkan.. ESP tu dah la mahal, ye la RM 150.00 kot ( kalau korang berkira pasal duit, kakak pun petik gak la pasal duit.. ) tapi banyak kelebihan yang akan bantu proses penambahbaikan sistem badan korang.. 

em.. lama gak kakak fikir untuk balas whatsapp kalau kes kes gini.. takkan kakak nak return duit korang plak kan.. once open consider sold la kan.. hee~ tapi in shaa Allah.. kakak akan bertanggungjawab sebaik mungkin dan tak tinggalkan korang terkontang kanting tah pape.. gittew--

kat bawah nih, kompilasi resepi ESP yang korang boleh try untuk hilangkan rasa MUAK tu.. ikut selera korang cemana la.. cuma !!! cuma !!!! cuma !!!!! kena tau pantang larang ESP nih..

  • DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air berkarbonat
    • coke / fanta oren / 100 plus / mirinda merah / kickapoo dan sekaum dengan mereka
  • DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan minuman berkafien
    • kopi / nescafe / teh dan sekaum dengan mereka
  • DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air panas mendidih
    • suhu yang sesuai adalah bila korang dah bancuh, terus minum
3 tuh korang kena peka dan jelas sebab taknak zat dan khasiat soya organik dalam ESP mati dan tak memberi tindakbalas yang baik untuk tubuh badan korang.. haa.. mesti kalau korang amik ESP nak kan tindakbalas WAH !!! kan ? kan ? jadi.. senang jek.. korang dengar cakap kakak.. hee~



ESP + sirap bandung


ESP + air kosong


ESP + horlicks ( sejuk / suam )


ESP + nestle bliss ( banyak lagik flavour yang boleh match )


ESP + nesvita


ESP + susu pilihan ( boleh jek susu plain / cokelat / stoberi / jagung )


ESP + madu


ESP + kismis + almond


ESP + kismis + almond + madu


ESP + almond + madu


ESP + almond + oats + madu


ESP + oats + kurma + madu


ESP + oats + kurma



ESP + kurma + madu


ESP + susu pilihan + kiub ais ( nanti jadik smoothies )


ESP + milo ( sejuk / suam )


ESP + ribena


ESP + orange tropicana twister


ESP + performance drink


ESP + performance drink + mealshakes


ESP + serbuk koko ( boleh tambah susu pekat sikit / madu )



ESP + jus buah pilihan


ESP + avocado + madu

disebabkan kakak memang tak suka korang membazir, jadik kakak menyeru korang yang lekat dengan alasan "tak boleh telan.." cuba kesemua resepi kat atas tu dan suai padankan dengan selera korang.. hee~ sayang kot.. kakak tau korang beli sebab korang sedar ESP nih bagus untuk kesihatan tapi bila minda korang yang pertama kali cuba nak telan ESP kata 'huish-- tak sedap nyeeeeee.." dan sampai bila bila la korang akan begitu..

keyword : MIND SETTING

silap haribulan sampai expired sudah ESP kat rak dapur rumah korang.. haa.. membazir amalan syaitan tau.. tau.. lepas nih kalau ade yang kata tak boleh telan ESP gak, memang kakak tarik bulu kening korang.. hahahah~ kakak garang tau..

yang mana belum beli ESP tapi nak try dan nak soal siasat kakak pasal ESP nih.. boleh direct whatsapp kakak ye : 017 309 1865



You Might Also Like

10 comments

  1. Wahh banyak rupe nye resepi esp yg best..tq for the info ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ asal tak langgar pantang 3 tu.. seme sebat.. ikut selera anak tekak a..

      Delete
  2. Replies
    1. kan !!! nih last tukar.. dah tak lalu asyik carik template yang habis simple dah.. hee~ thanx !!

      Delete
  3. Alkisah kan.. banyak je cara nak telan esp.. nak seribu daya tak nak seribu dalih.. pucuk pangkal hati.. hehe

    ReplyDelete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS