KELEBIHAN IBU HAMIL MENDAFTAR JADI AHLI DAN DAPAT BONUS PERTAMA !!

March 17, 2017

kakak ingat lagi sorang customer kakak, ibu hamil yang tinggal di luar negara sebab suami beliau keje kat sana.. hee~ seronok kan bila dengar anak Melayu kita kerja kat luar negara dan mencipta nama kat tempat yang asing.. nak dijadikan cerita.. borak punya borak punya borak.. beliau nak SET KEHAMILAN SHAKLEE untuk stok 9 bulan.. waa-- banyak tu..


sebab tu kalau dengan pembelian yang banyak, dan cukup point dan layak dapat bonus kebiasaannya kakak akan 'paksa' untuk jadi ahli.. tapi !! tak boleh.. sebab beliau jugak ahli Shaklee cuma diabaikan oleh upline beliau * upline dah tak buat / beli / makan Shaklee * dan terkontang kanting la beliau tanpa arah.. gittew--

lepas tu kakak explain la ape kena buat dan ape patut buat.. treeetttt-- itu rahsia.. hee~

KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

1 : HARGA AHLI

biasa la kan.. kalau jadi ahli, dah terang terang kita nak kan penjimatan dari segi harga.. mana-mana produk pun, kalau dah jadi ahli memang dapat harga jauh lebih murah berbanding harga pasaran.. sejak ada GST nih lagi la.. mencanak naiknya harga barang.. mana boleh jimat, kita jimat..


kalau pembelian pertama korang setakat Vitalea Iron Formula ( RM 88.75 - harga pasaran ) sekali pun, dan korang nak daftar jadi ahli.. haa.. automatik la korang dapat harga ahli.. hee~

2 : KUMPUL UV ( POINT )

kalau korang perasan, ramai SID dapat bonus tengah bulan.. kan ? haa.. kiraan bonus tu dengan cara mengumpul POINT.. lagi banyak point, lagi banyak la bonus korang..

biasa ibu hamil akan makan Vitalea Iron Formula.. kan ? vitamin tu saje dah 23 point.. hee~ kalau pada SID, setiap point sangat penting untuk dapatkan bonus.. kira angka 23 tu tu banyak weyh !! jangan main main..

3 : DAPAT BONUS !!

ya.. ya.. ini yang kakak rujuk kat nombor 2 tu tadik.. beli barang - setiap barang ada point - point akan di - 'tukar' kepada CASH !!! hee~ sape tanak cash kan ?

tapi kena ada paling kurang 150 point la baru dapat cash tu dan point tu akan 'hidup' dalam tempoh sebulan - sebulan jek.. tak boleh nak carry forward tau..


IBU HAMIL KENA JADI AHLI SHAKLEE ?


kalau korang beli SET LENGKAP IBU HAMIL SHAKLEE ni ; kita kira macam kat bawah nih ya..

  • ESP - 39 point
  • SR VITA - C PLUS - 23 point
  • VITALEA IRON FORMULA - 23 point
  • B COMPLEX - 13 point
  • OSTEMATRIX - 16 point
  • OMEGA GUARD - 35 point
  • HERBAL BLEND ( untuk mengelak strech mark ) - 7 point
        = 156 point

dengan 7 barang nih saje korang akan dapat bonus pada 14hb, bulan berikutnya.. hee~ senang kan ? berapa ? em.. lebih kurang dalam RM 23.00.. sape nak kasik buta-buta RM 23.00 zaman sekarang nih.. 

vitamin korang dapat, lepas tu dapat pulak cashback.. boleh la g makan KFC.. kan ? kalau nak topup barang dapur pun boleh.. 

JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

eh !! mesti la ade keahlian percuma nih tapi ade syarat lain laa.. haa.. ape tu ?

  • kena buat pembelian barang Shaklee genap atau lebih 200 point..
kan kat atas tu dah 156 point kan ? tapi yang tu korang kena daftar keahlian ( RM 68.90 ) tapi !! kalau korang nak keahlian FREE, topup lagi sikit stok dan genap kan 200 point.. dan !! keahlian percuma untuk korang..

TIPS : boleh beli ESP 2 canister / ostematrix 2 botol ( sebab kena makan ostematrix 4 biji sehari ) / tambah supplement lain seperti peppermint ginger plus ( untuk morning sickness / kembung / loya ) atau beli jek SET LAUNDRY SHAKLEE yang tanpa chemical tu.. hee~ tak pun beli jek WATER PITCHER SHAKLEE.. ala.. penapis air yang portable tu.. haa.. banyak tu boleh beli kalau nak tambah tambah..


BONUS SHAKLEE


haa.. macamana plak nak maintain bonus Shaklee ni supaya jadi income tetap.. hee~ nak tau tak ? kalau korang memang dah makan SET KEHAMILAN nih, mesti la dalampantang korang akan makan SET BERPANTANG plak kan ? kan ? * ke ade plan nak pakai produk lain ? *

lepas habis pantang, mesti la nak SET MENYUSU plak kan ? haa.. itu point untuk korang sebagai consumer jek tau.. belum lagik kalau korang mula kongsikan kebaikan Shaklee nih kat kengkawan.. haa.. time tu.. jangan terkejut kalau ade yang mula oder barang..

dan secara tak lansung, korang dapat maintain point !!

nah !!

TIPS UNTUK KUMPUL LEBIH BANYAK POINT !!

  • sharing !!
    • kongsikan kesan Shaklee yang korang DAH rasa kat family members, kawan-kawan ke..
  • kalau dorang nak try vitamin Shaklee, boleh la beli pakai ID korang.. ala.. online kan saje.. hee~

ini tips yang semua SID guna.. jadi.. tak salah pun kalau korang guna balik sebab semua tips nih ternyata berhasil.. nanti dah dapat hasil, jangan lupa ajar kat orang lain plak.. dan kalau nak beli vitamin Shaklee, carilah upline yang boleh bantu korang dan memang SETIA dengan Shaklee.. sebab kesabaran orang SETIA nih tinggi.. macam kakak.. eh !! tetibah.. hahahaha~


You Might Also Like

4 comments

  1. memang tak rugi la ambik set ni. lepas bersalin nnt pon boleh ambik lagi, menyusu nanti pon boleh guna lagi. Jimat sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. dari set kehamilan membawak ke dalam pantang terus.. jadik.. tak de istilah rugi pun.. hee~

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS