RESVERATROL BANTU MERAWAT PENYAKIT KRONIK ( BERDASARKAN TESTIMONI )

March 03, 2017

ape nih ? sana sini orang cerita pasal VIVIX.. peergh !! berhangin btol asyik cerita yang sama.. kan ? hee~ ala.. korang nih tak sporting.. memang la.. benda baik, semua orang suka nak share.. tau !! korang mesti tak tau lagikan betapa BEST nya VIVIX nih walaupun nampak semacam air sirap terlebih kaler jek kan.. tapi dia punya khasiat, menjulang weyh.. apatah lagi bila satu-satunya sirap ade RESVERATROL yang mampu merawat lebih 39 jenis penyakit kronik yang konon tak de penawar.. pffftttttt-- acane ???




jangan kata kakak tak payung eh.. sebab ade kawan kakak dah kena sound dengan customer "apsal la tak cerita kat saya pasal VIVIX ni ? kesian saya ada macam macam penyakit.." nak tergelak kakak masa baca status FB dia.. adoi !!

jadik.. kakak pun tanak la rasa serba salah tu.. kakak pon nak share la kat awak awak semua.. ape la yang VIVIX nih mampu buat sampai ramai yang timang tinggi tinggi sampai cucuk atap tu haa..

TIPS KECANTIKAN DAN AWET MUDA





MERAWAT SAKIT SENDI




MERAWAT SOFT TISSUE INJURY


MERAWAT KENCING MANIS







MERAWAT ULSER


MERAWAT THYROID


TIPS BERPANTANG KEKAL CERGAS


TIPS SEMBUHKAN LUKA BERSALIN


TIPS MERAWAT SLE



RAWATAN ALTERNATIF MERAWAT GOUT


MERAWAT TEKANAN DARAH TINGGI 



MERAWAT BATUK KERING


LUKA PEMBEDAHAN CEPAT SEMBUH



TIPS BERHENTI MEROKOK



MERAWAT SLIPDISC


MERAWAT CYST


PERIOD TAK TERATUR


memang orang kata makan ubat lagi cepat sembuhnya tapi kalau makan supplement, lambat la sikit.. kan ? tapi korang kena faham cemana cara ubat bekerja dan supplement bekerja.. hee~ senang tak ? ke susah jugak ?

susah susah sangat, boleh contact kakak..

You Might Also Like

4 comments

  1. Saya minum vivix. Sebotol to kadang2 se minggu. Kadang2 lebih. Minum ikut trringat. Kadang2 dua kali se hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboih !!! kemahen ko dik.. awet muda la nanti.. hee~ in shaa Allah..

      Delete
  2. Saya pun dah start minum. Memang terbaikkk la... Sampaikan bos sendiri perasan kulit muka dah semakin flowless... Hehhehe... Berbunga-bunga gitu... Kalau tahu dari dulu lagi dah consume. Lepas ni memang wajib ada la... Si merah ang ang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha~ kan !!! sebab vivix akan memperbaiki sel dalam badan kita.. tu yang cantik feloles tu..

      Delete

RAKAN BLOGGER !!

G+ FOLLOWERS