BUKTI RAKYAT MALAYSIA SANGAT MENYUKAI CHEESE TARIK CRUST DOMINO’S PIZZA

by - December 20, 2017

ternganga jap kakak masa dapat tau stok pizza terbaharu keluaran Domino’s Pizza Malaysia – habis !! gile kentang !! satu Malaysia plak tu.. hahaha~ korang buat ape ha sampai orang lain tak dapat merasa lansung ni.. yennadei !! apa suada jadi dey ????

pizza_kulit_cheese_domino

adoi !! memang kesian la siapa yang terlambat kan ? hee~ gigit jari ? eh !! tak !! tak !! sebab Domino’s Pizza dah ‘topup’ stok pizza best ni mulai 18hb Disember 2017 ( kelmarin ) tau.. haa.. yang mana tak sempat beli tu, boleh la kejar mana-mana store Domino’s Pizza yang dekat.. tak pun oder jek online..


cheese_tarik_crust_dominos_pizza_malaysia

CHEESE TARIK CRUST DOMINO’S PIZZA

menu terbaharu dari Domino’s Pizza ini mengetengahkan rasa keju cheddar yang ada di dalam kerak pizza yang ditabur dengan parmesan dan dibakar sempurna.. pergh !! tengok cheese leleh dia, kecur air liur dekkkk.. lagi ko tarik panjang, lagi terliur.. hahahah~

pertandingan_dominos_pizza
tarikkkkk lagi bang.. jangan tak tarikkkkk..
kalau dulu dah sold out dalam masa beberapa minggu selepas pelancarannya dan membuatkan ramai peminat cheese menggigit jari, kali ni dorang datang dengan tawaran istimewa sebab setiap dari pembeli Cheese Tarik Crust ni, korang layak untuk menyertai cabaran Cheese Tarik Domino’s.. hee~ syok kan ? sebab korang boleh menang hadiah bekalan pizza selama setahun dari Domino’s gaisssss.. kentang !!! memang syok a--

cabaran ini terbuka untuk peminat pizza bermula dari 24hb Disember 2017 hingga 07hb Januari 2018 !! lama lagi tu.. sempat nak try banyak kali..

macamana ?

cheese_tarik_crust_dominos_pizza
ada peluang nak menang ni.. hahaha~ lai.. lai.. lawan kami !!

senang jek.. ambil gambar korang tengah tarik pizza crust ( Cheese Tarik Crust Domino’s Pizza ) dengan cara yang paling kreatif dan tag @DominosMY tapi jangan lupa #CheeseTarikChallenge dan poskan kat media sosial korang !! senang kan ?

dominos_pizza_malaysia

apalah maknanya makan pizza tanpa cheese gaissss.. ibarat mandi tak basah gaissss.. hahahah~
nah !! korang boleh dapatkan maklumat lebih kat link bawah ni tau..

dominos-pizza-malaysia

LOKASI CAWANGAN : Domino’s Pizza Malaysia

#CHEESETARIKCHALLENGE

1 ) beli Cheese Tarik Crust Pizza di Domino’s Pizza
2 ) tarik crust ( yang ada chesse dalamnya ) sepanjang mungkin
3 ) tangkap gambar terbaik korang dan poskan ke semua media sosial korang ( Facebook / Twitter / Instagram )
4 ) jangan lupa tag @DominosMY
5 ) wajib letak #CheeseTarikChallenge


You May Also Like

1 comments